Engelen..
Otertinden ved soloppgang. Kameraet er plassert bare centimeter over elva, og både kamera og stativ var dekket av istapper før jeg var ferdig å ta bilder. En grunn til det var kanskje også at det tok omtrent to timer fra jeg kom fram 0530 til sola endelig kom slik jeg ønsket den. I mellomtiden hadde sola lyst opp samtlige fjell rundt omkring meg i ett fantastisk fargespill. Jeg var litt forberedt på dette, fordi jeg visste at ett fjell til høyre for meg kunne sperre for soloppgangen. Men jeg ventet..og ventet. Og når sola endelig kom og la seg langs ryggen av hele Otertinden var det liksom verdt hele ventinga;). Tittelen på bildet..noen mener at elva i det lyse partiet har formet en engel.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Fuji X-T2
  • Laowa 9mm f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1103349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anders S. H.
Nok eit flott bilete frå deg Fred Åge. Val av brennvidde og kameravinkel gjer at du får god djupn i biletet. Den fint sløra elva leier blikket inn mot dei alpine toppane med varm morgonsol. Nydeleg
Jostein S.
Hei
Et mesterverk av et bilde
Og for et MOTIV!
En himmelsk åpenbaring å skue inn i dette bildet
Og med engelen til stede kan det ikke bli annet enn perfekt
Roar B.
Du har vært tålmodig, Fred Åge, og gitt oss et glimrende resultat, til slutt. Kraftfull virkning med disse kalde og varme partiene, som til slutt ender opp i et strålende cresendo på toppen av Otertinden. At bildet også har fått engelens velsignelse skjønner jeg godt. En sterk naturskildring, rett og slett.
Avsluttet .
Nydeleg vekselverknad mellom lys og mørke, kulde og varme, bevegeleg og ubevegeleg, nært og fjernt. Eit bilete eg kan sjå på lenge.
Harald N.
Vakkert.
Mvh Harald
Hilfred M.
Nydelig!!
Fred Åge H.
Takk for flotte tilbakemeldinger;)!!
Avsluttet .
Utrolig fint.

Ha en fin søndag
May-Brith O.
Litt av et motiv. At det lønner seg å vente er ubestridelig i fotosammenheng. Utrolig vakkert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu