d a n s
sammen med flotte Svala Johannsdottir
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • Canon EOS R
  • EF28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
  • Brennvidde130.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1103583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Råger H.
Vackert och stämningsfullt. Du har lyckats fin med att få ljuset att stämma och dansarens placering i bilden som ger en fin balans i bilden mellan ljuset itill vänster och den mörkare himlen till höger. Jag gillar färgtonen i bilden som ger en varm och behaglig känsla.
Mvh Roger
Henrik L.
Herhar du noe jeg liker Igor. Farger er velkomponert, motiv bra og bra dybdevirknung i bildet. Fargene i himmelen bak modellen er spennende, og kunne fått større del i bildet. Modellen er nesten sentrert litt venstre plassert i bildet. Hadde det gjort seg om hun var enda mer venstreplassert i bildet? Jeg ville ikke croppet grunnet lyset i himmelen. Om modellen hadde vært lengre til venstre i bildet ville linjen steinen i forgrunn og modellen blitt borte. Hva tenker du selv om disse betraktningene Igor?
mvh
Henrik L'orange
Henrik L.
Beklager flere gjentakelser av innlegget, sitter med dårlig nett og feilmelding førte til flere trykk på send.
Henrik
Igor K.
Takk Roger.

Og takk til Henrik. Kommentaren satt godt etter mange gjenntagelser. Hehe.. Ingen problem.

Det som skjedde her var å fotografere hver sekund som gikk i kald vind. Jeg lå helt nede på sanden og prøvde så godt jeg kunne å kombinere bilder. Men tenkte at neste sekund sier modellen stopp pga kulden. Vi frøs jo alle sammen når vi var påkledde.. Så her var stressfaktor som kanskje påvirket det tekniske.. Personlig liker jeg godt denne shooten pga farger i himmelen og lokasjon..
God påske!
Tor Einar K.
Flott bilde Igor, liker fargene veldig godt. Skjørtet blir dog veldig mørkt
Jeg skal tro på at det ble kaldt for både Svala og Valentina, tøffe jenter.
Trond B.
Flotte saker detta!! Ser av en annen kommentar ang skjørtet, er for så vidt enig...men også ikke. Syns det skaper et slags kontrapunkt i bildet og underbygger stemningen i bildet som helhet. Danner nesten en klokke som med litt fantasi kan kalles "dommedagsklokke" ut fra stemningen i bildet. Er dette en bekjent som er modell eller en profesjonell??
Mvh Trond.
jon b.
Vakkert. Nydelige kontraster mellom hud og natur. Bra,bra!
Jon
Igor K.
takker til dere også..

Trond, dette er profesjonelle islandske modellen Svala Johannsdottir som var leid inn til workshop i Trondheim. Ho gjorde fantastisk jobb og helt utrulig hvor godt ho tålte kulden.. Ho ga oss egentlig masse tid for å knipse bilder.. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu