Jonas
Utstyr
  • SONYA7iii
  • FE 85mm F1.8
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/2000s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger34
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1103879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål M. S.
Synes dette fortjener noen rosende ord. Flott blikk, kledelig s/hv og bra lys. Kanskje fått lysnet de mørke feltene på kinnene. Kan vel ha noe å gjøre med hudtonen at det er mørkere der. Kanskje verdt å prøve et fargefilter i s/hv behandlingen?
De to runde lyspunktene er jeg litt usikker på. På en måte skaper de litt liv i bildet, på en annen måte forstyrrer de roen i bildet.

Men absolutt et fint portrett av en ung herremann.
Espen J.
Tusen takk for hyggelig kommentar Pål.

Jonas (Modellen) Var nokså rød i kinnene da vi sto ute i rikelig ruskvær i en kamp mot ly å bløte store kattelabber som ramlet ned fra himmelen. Det gjorde at kontrasten fra de rød kinnene og lyssettigen ble slik Jeg har forøvrig benyttet en Godox AD600BM blits i en softboks på 70x100. Jeg sier meg 100% enig i at kinnene er noe mørke og kunne vært justert noe her. Det skal jeg forsøke og kommer med en ny versjon. Jeg kan også forsøke å lage en versjon hvor jeg fjerner de 2 lyspunktene. Det er foresten 2 lyktestolper i bakgrunn hehe :)

For meg synes jeg at lyspunktene trakk meg mer inn i bilde, men igjen samtidig så forstår jeg godt at de kan ses som forstyrrende.

Jeg takker for hyggelig konstruktiv kritikk, spesielt fra deg som jeg synes er veldig god på s/hv portretter.

Mvh Espen.
Pål M. S.
Takker for hyggelige ord, Espen.
Skal på ingen måte si jeg er noe ekspert på akkurat slikt som dette, men prøver nå med litt innspill, så lærer en av hverandre. I så måte er det moro/fint å se det du presenterer. Og så tør vi å prøve, noe som er viktig for å lære.
Selv tar jeg mye portretter i naturlig lys, da jeg liker det best, i tillegg til at jeg ikke er veldig god på bruk av blits. Men dog, prøver meg frem, særlig i studio. Ser og lærer av andre og i så måte er fotoklubben gull verdt.

"Still learning after all this years"
Per Haavard L.
Hei Espen flott bilde likte lyset i bilde fine svsrt og grå toner så på di andre bildene dine og knal bra bilder du tar.
Roar K.
Slett ikke min greie dette her, men jeg ville fjerna de to lyse feltene og tatt litt baskjæring til venstre for portrettet i seg selv er det slett ingenting å si på. De mørke feltene på kinnene som Pål nevner ser ikke jeg noen grunn til å gjøre noew med.
Men som sagt så er ikke portretter min greie selv om jeg jo har tatt en del og da mest som raske snapshots av uvitende modeller.

Roar
Espen J.
Tusen takk for tilbakemelding Per & Roar.

Hyggelig at du liker bildene mine Per. Det er alltid morsomt med slike tilbakemeldinger.

Roar - Takk for konstruktive tilbakemeldinger. Der er du dyktig synes jeg. Et kutt fra venstre den ser jeg, det kunne vært med og fått det noe tettere. Samtidig liker jeg kanskje også at det er en del luft da modellen ser den veien. Spørsmålet er vell dog hvor mye luft man trenger hehe. Jeg skal se om jeg får lagt ut en versjon 2 så får dere bedømme i etterkant hva dere tenker.

Mvh Espen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu