All in...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1104127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind B.
Aaaaaaah!
Lys og frisk luft.
Kanskje ikke så galt her ute tross alt...?
Mørke må til for å finne lyset.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
En åpenbart gammel bygning danner en slags ramme for bildet. Man fornemmer vegger med stor slitasje, en gammeldags elektrisk bryter til høyre, løst hengende elektriske kabler og ikke minst et ganske mørkt rom. Skarpt lys trenger inn fra døråpningen til venstre. Og bildets kanskje viktigste element er mannen som akkurat er i ferd med å forlate det mørke rommet.

Dette bildet er spennende, ikke bare på grunn av det vi ser, men også, og i enda større grad, på grunn av det vi ikke ser. Det skaper spenning og en en ganske spesiell stemning, vekker tanker og jager betrakterens følelser ut på vandring.

Dette oppfatter jeg som meget kreativ fotokunst, Dertil er bildet gjennomført på en elegant måte, ikke minst med hensyn på behandlingen av lys og skygge og en meget sofistikert bruk av detaljer.. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
...... Head out.

Roar
Kjell H.
Takk for besøket velkommen igjen, eller her må jeg se og komme meg ut ifra.., uansett bra
Keshav N.
Her slutter jeg meg til Øyvind som beskriver dette fint.
mvh Keshav
jon b.
Serie av høy kvalitet dette.
Jon
Avsluttet .
Flott og ekstra pluss for lysbryteren opp i hjørne. Supert.
Arild T.
Fantastisk serie! To be continued? I hope so!

Hilsen Arild
Pål M. S.
Takker for kommentarer.

To be continued....
Bjørnar P.
Veldig spesielt og personlig uttrykk. Tittelen kan oppfattes konkret om en person som er i ferd med å gå inn i lyset fra et mørkt og dystert rom, men kan også oppfattes som en beskrivelse av din tilnæring til motivet. Her slipper du deg løs med både komposisjon, lys og tema.
Spennende uttrykk med mye rom for tolkninger.
Å kommentere teknikk blir litt feil her, men det lille brune feltet nede i venstre hjørne ville jeg klonet bort for renhetens skyld forutsatt at det ikke har en misjon i bildet jeg ikke har sett.
Pål M. S.
Takker for kommentar og innspill, Bjørnar.
Espen J.
Her snakker vi klasse ! Pål du imponerer med din stil. Dette bilde gjør meg nysgjerrig og det gir rom for flere tolkninger. Dette er meget kreativt og kunsten i bilde gir mersmak. Dette bilde gir meg inspirasjon for å forsøke noe i samme stil.

Utsnitte sitter godt her, men om jeg skulle pirke på noe, så kan det være som Bjørnar nevner i venstre hjørne, men det kan kanskje være for at jeg så kommentaren først. Den gamle lysbryteren i høyre side av bilde gir en fin nostalgi av gammelt bygg. Man får også en følelse av at det skal komme noe fra den dype mørke gangen lenger inn.

Jeg blir fort også noe ivrig etter og finne ut av hva denne personen ser på "den andre siden" (På vei ut) Dette bilde kan jeg sitte og se på lenge.

Flott levert pål !

Mvh Espen.
Pål M. S.
Takker for hyggelig tilbakemelding, Espen.
Når det gjelder "rydding" i bilder av denne typen, så unnlater jeg det bevvist, da jeg vil ha med hele miljøet, både stort og smått, litt eller alt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu