D5300_2014_07_14-02
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1104201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Kjell H.
Trivelig og fargerikt fra ett fint miljø
Avsluttet .
Var og jobbet på Kråkerøy i går og det var utrolig pent innover kanalen mot Fredrikstad, noe du også viser her. Bildet er vel tatt tidligere for skøytene så jeg ikke da. Hvis bildet er fra kråkerøy brua da vel og merke. Ingen konkrete forslag til forbedringer her. Pent bilde. Litt synd at mastene bryter toppen, men det har vel noe med høyde og rekkverket på broa og gjøre.
Per L.
Utmerket bilde med flotte skuter i fin diagonal. Skarphet og farger er som de skal være! Mvh Per
Jostein S.
Hei
FLOTT
Et herlig bilde
Roar B.
Igjen gjenspeiles problemene når en skal få med "alt". Fra en bro går en raskt i fella, hvor skal øynene lete når de går i kryss ?
susanne j.
Hej Walter ser helt vildt ud med alle de fine skibe dejligt billede Mvh Sus
Avsluttet .
Fin dokumentasjon både av arrangementet med alle de fantastiske båtene og det fine havnemiljøet. Utmerket behandling av lys og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Kjell H.
Rent bortsett fra kutt av mastetoppene som Christer nevner, så kan jeg ikke se det negative med ett slikt motiv slik som det framgår av kommentaren fra Roar her. I noen tilfeller som i dette miljøbiler må en også evne og se helheten, og ikke bare henge seg opp i linjer, komposisjoner og fokuspunkter. Et trivelig utsnitt fra seilskutemiljøet, og som gir en utenforstående en god opplevelse av hvordan det er der. Kan ikke se hvordan det skulle vært komponert annerledes ..
SveinM M.
Flott og oversiktlig bilde, med masse fine detaljer å studere nærmere! Perspektivet gjør at bildet skiller seg ut, positivt! :)
Geir F.
Gode farger og bra skarphet, men utsnittet sitter ikke helt etter min smak. Kuttet i mastene oppe ødelegger noe av helheten i bildet. Heller ikke noe optimalt utsnitt i venstre bildekant. Bra utsnitt nede og til høyre. Bra dybde i bildet, men det kan nesten bli for mange ting å plassere øyne på.
Geir
Knut N.
Hm, jeg må beundre Roar og Geir som hvis de sto på samme sted som fotografen her..hadde klart å fokusere på bare en liten del av dette. Kanskje ikke utstyrt med vidsyn? ;o)
Geir F.
Herr Næss sin gode kommentar krever vel ingen annen replikk enn; "Bildekritikk?"
Geir
Knut N.
Er litt enig med deg der Geir, ordet kritikk er jeg egentlig ikke så glad i. Synes av og til det blir retta mot person og ikke direkte til bildet. Men..jeg skal ikke legge meg opp i administrator,s valg.
Geir F.
Hvis herr Næss hadde lest min kommentar så ville han ha sett at det var både positive og negative momenter i min omtale av bildet. Ståsted, utsnitt og innhold er også en del av fotograferingen etter mitt skjønn (selv om herr Næss stiller spørsmål ved mitt vidsyn).
Geir
Roar B.
Igjen, prøver KUN å forfekte EGET syn, komme med råd og vink slik JEG ser og opplever et bilde. Hvorfor skal det være så vanskelig å akseptere det uten å legge meningene mine i miskreditt??

Når en står på en bro, som her med blikk ovenfra, er det veldig lett å bli blenda av utsikten, med den følge at en gjerne vil ha med alt. Alt for mye.
Som nevnt tidligere, Knut, da mister jeg raskt oversikten - og interessen av den enkle grunn at øya mine går i kryss nettopp i mangel på holdepunkt.

Du nevner 'fokus'. Etter min mening nesten umulig slik bildet fremstår her. I stedet kan jeg jo foreslå et annet og velkjent triks: Hva med å presentere en bildeserie? Tror det hadde fungert mye bedre.

ps. " Kanskje ikke utstyrt med vidsyn ? ;o)" Av andre har jeg fått adskillige grovere slengbemerkninger enn dette, og lever greit med det. Men fordi om vi er uenig om sak, hvilken hensikt tjener det Bildekritikken å komme med slike avsluttende ord ? Jeg bare undrer..
Roar
Knut N.
Roar: det er noe med måten du ordlegger deg på som kan (og i noen tilfeller) provoserer. I ditt første innlegg her kan jeg ikke se noe som antyder forslag til forbedringer eller råd og vink. Har titta på endel bilder siste dager, kan ikke se at du har lagt inn kommentarer hos andre enn Walter..arrester meg gjerne hvis jeg tar feil. Vi kan gjerne komme med konstruktiv bildekritikk..men ikke sånn at det sårer..mange her inne som er veldig gode på det. Men nå avslutter vi denna "krangelen" og koser oss med fine bilder utover Våren og sommeren. Jeg gleder meg :o)
Roar B.
Ikke følt dette som krangel, Knut, mer som en fagelig uenighet. Det tåler vi..
ps. Har gitt 75 til dels inngående kommentarer de siste 7- 8 dagene, til ulike aktører. Er vel ikke så værst det?
Mvh Roar !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu