BlomsterBie
Jeg måtte benytte litt høstfarger denne gang...
Bildet inngår i albumet Daniella - Tida går så altfor fort. Prøver derfor å forevige den vare skjønnheten som finnes i spedbarnet. Dette er en nyfødt nabojente som jeg får låne litt innimellom.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-18 21:31:42
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger785
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Tove J.
Kjempesøtt motiv:-) Jeg liker fargene og lyset.
-Tove-
Stine J.
Nydelig! Dette var virkelig bra! Flotte farger og fin komposisjon. Fungerer også bra i s/h, men jeg foretrekker farger. Det ble et riktig høstlig og koselig bilde! :-)
mvh Stine
Ritva F.
Har sett på alle bildene dine og er utrolig imponert! Dette ''Anne Geddes''-bildet er bare kjempenydelig! Du MÅ jo bli fotograf!
Ritva :o)
Siri Elisabeth J.
Deilig unge i kreativ setting:-)

Liker begge versjonene.

Hilsen Siri:-)
Mariann S.
Dette var virkelig oppfinnsomt og flott !
Fargeversjonen er klart førstevalg hos meg :-)
Nydelige fargetoner og flott lys !

~Mariann~
Hege J.
Hei Vibeke!

Pent bilde av babyen, - MEN jeg synes mange av dine tidligere bilder er bedre enn dette. Har stor sans for mange av bildene dine som jeg har brukt tid på å beundre... :)

Vanskelig å sette fingeren på noe spesielt her, men kanskje det at det hele ble litt voldsomt med en baby oppi en kurv med omgitt av frukter, blomster og med ei lue på, gjør at jeg ikke er så begeistret. Ikke ta det ille opp, som fotograf vil jeg aldri nå opp til deg, men smak og behag er jo forskjellig... ;) En liten konkret ting, jeg ser at bildet er uskarpt til høyre for fruktene, mens det er skarpt til venstre. Det er kanskje bare en glipp, eller er jeg ''helt på bærtur''?

Med vennlig hilsen Hege
Roger V.
Hei
Syntes dette bilde føyer seg pent inn i rekken av gode portretter fra deg. Fikk faktisk et snev av påskefølelse av dette. (sikkert med fargene å gjøre)
Pent lys, fine hudtoner, veldig fin bakgrunn.

RV
Avsluttet .
Helt skjønn unge og nydelig bilde igjen. Men jeg er enig med Hege at det kanskje er litt vel mye dill-dall omkring babyen.
Vibeke P.
Dill dallet rundt babyen skal være der. Jeg kan gjerne ta et enkelt helt rent barneportrett, men her var bie-lua ideen bak oppsettet. Prøvde å lage et høstbilde til sommerbildet ''blomsterbarn'' bilde nr. 129865. Så på sikt kommer kanskje både vinter og vår....

Tusen takk for alle kommentarer. Setter virkelig pris på det.

Vibeke : )
Espen P.
Et herlig bilde. Anderledes og flott. Eneste jeg synes kanskje at hun er litt anstrengt med hodeløftet sitt i det du knipser?

ePsen
Tor-Ståle H.
Beklager men dette synes jeg er barnemisshandling.
Jan Ove T.
Har nå stirret 10 minutter på farris flasken som stå her foran meg, kun for å roe ned min irritasjon over en så usakelig komentar som T.S.Hansen kommer med. Med en fem-åring i hus har jeg lært ihverfall en ting, de små gir raskt beskjed om de er utilpass. Småen på dette bildet ikke noe inntrykk av dette.
Uansett hvilken stjernefotograf som måtte ta sitt livs stor bilde så er de altid noen som finner noe de ikke er fornøyd med.....men å kalle dette barnemisshandling.....................

Stå på Vibeke. Synes det er få,,om noen,, på denne siden ihvertfall,, som leverer så flotte portretter som det du gjør. Gleder meg for hver gang det komeme noe nytt ut av D70-en din.

Jan Ove
Bjørn H.
Artig og fint lyssatt.Liten gladunge.Synes bakgrunnsfargen gjorde seg.
Barnemisshandling?
Bjørn
Avsluttet .
Veldig Enig med Jan Ove Thorkildsen. Personlig digger jeg bildene dine og spesiellt babybildene. Stå på!
Inger-Lise S.
Meget, meget bra! Dyktig framført, oppfinnsomt og morsomt. Fine farger.Fint lys og behagelig bakgrunn. Du er bra dyktig!

mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Utrolig skjønn unge!

Oppfinnsom du er!:)
Avsluttet .
På grunn av viktigheten av det gule på dette biletet, blir vanskeleg å sjå settinga dersom de fargen er vekke...

Du er ein av dei beste i det du gjer, og blir nesten ukomfortabel og ydmyk når du kommenterer bileta mine... Har ikkje så mykje å stille opp mot deg nei...
Du står jo tross alt for (etter mi meining) 2 av dei finaste bileta her inne...

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu