JD2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1106436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar K.
Neimen ikke rart man blir trøtt etter ei flaske JD - for denne ser da ut til å være tømt til bånns.

Roar
Morten T.
Spennende bilde, men litt for oppstilt. Kanskje en hvit rund/oval hatt hadde passet bedre for å få en "forbindelse" mellom stolen og personen.
Mvh Morten T
Pål M. S.
Takker for kommentarer og innspill.
@Morten, så ser jeg fint hva du mener og tenker. Litt forsøk med uttrykk dette, og det og finne frem til disse, og da er innspill fint og få.
Avsluttet .
Her er kreativiteten løftet til ytterligere et høyere nivå i et bilde som påkaller mange tanker og refleksjoner. Det slår meg også at komposisjonen befinner seg - etter mitt skjønn - på grensen av dristig, med så store ulikheter i belysning på venstre og høyde halvdel av bildet. Men slike grep kan man med suksess tillate seg når man behersker både "håndverket" og de visuelle og kompositoriske prinsipper så godt som denne fotograf gjør. Her blir det hele ganske elegant slik at man må legge merke til bildet. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arvid O.
Hvit hatt hadde ikke vært dumt....
Ellers lykkes du bra med dette .
Arvid.
jon b.
Muligens med vilje, men jeg synes kontrastene ble vel harde her. Veeldig sort hvitt om du skjønner. Utbrenthet på hender/ håndledd bidrar for meg også til at bildet virker mindre gjennomført enn mange av de andre bildene dine.
Mvh
Jon
Pål M. S.
Takker for kommentarer og konstruktive tilbakemeldinger.
@Kjell Ø, så er det beundringsverdig den innsatsen du gjør med dine kommentarer, og ikke minst at du tar deg tid til utfyllende tilbakemeldinger. Det er det nok flere enn jeg som setter pris på. Ydmyk takk fra min side.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu