Vatsvatnet
Bildet er fra Vats i Nord- Rogaland. Det er tatt kl. 05.43. Solen er ikke kommet over fjellene, men kaster sitt lys over vannet. Jeg liker best å fotografere tidlig orm morgenen eller like før solnedgang.
I grunnen fornøyd. Litt krevende lys, men forsøkte å fordele det slik at himmelen og holmen ble ivaretatt.
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • 50.0-140.0 mm f/2.8
  • Brennvidde66.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/240s
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt. Litt lav blender. Ser det nå.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1106798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Her er et vakkert landskap gjengitt med fine, troverdige farger. Lyssettingen synes jeg fungerer bra i forhold til tiden på døgnet. Selektiv endring av lys og farge hadde dog vært en mulighet i PS eller LR. Det er fint å se himmel og terreng reflektert i vannflaten. Jeg er litt i stuss om komposisjonen. Øya med treklyngen er plassert nokså midt i bildet, det kan fungere godt i noen situasjoner, men sammen med høydedragene på høyre side opplever jeg at bildet virker noe "høyretungt" og kunne hatt en bedre balanse med en litt annen kameravinkel. kanskje en litt annen plassering av kamera og fotograf i terrenget. Men totalt sett gir likevel bildet et rimelig positivt inntrykk. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Oddmund K.
Morgenstemning til å ta og føle på, stillheten, bortsett fra lyden fra fuglene som allerede er i aktivitet er fantastisk, og det er dette jeg syns du formidler så godt. Fargene, speilingen, og de små krusningene på vannet. Komposisjonen? jeg syns den fungerer, den mørke holmen med måsen og den nyslåtte enga bidrar til å balansere motivet.
Det er ikke så ofte jeg legger ut bilder her, det gir meg ikke så mye lenger, og at det ikke blir så mange kommentarer er fortjent, for det er sjelden jeg skriver noen selv, men syns det er litt rart at det er så få visninger på bildene her inne, bortsett fra når det blir lagt ut aktbilder ;)
Mvh Oddmund
Kjell Stian B.
Flott speiling av tidlig morgen. Kunne tenkt meg litt mer luft i toppen..
Fredrik N.
Selv om det ikke var 100% er dette veldig fint synes jeg. Flott med fuglene og stemningen over det hele.
Ellers er jo det meste sagt om dette bildet allerede,
Mvh Fredrik
Roar K.
Erfaringsmessig så vil jeg kanskje si et typisk Trygve-bilde med tidlig morgenlys.
Øya med trærne som speiler ser befinner seg jo litt midtstilt, men det funker jo slik også.
God beskjæring oppe.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu