Jordbæråkeren
Fra Valldal. Se samme sted noe tidligere i sesongen bilde nr. 1106100
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • 17.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1106847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Bjørnar P.
Her må da noe ha gått galt under opptak eller etterbehandling? Venstre halvdel av bildet er påfallende mindre skarpt enn høyre halvdel. Ikke optimal skarphet på høyre halvdel heller i mine øyne, men det er noe som kan fikses ved mer oppskarping. Uskarpheten på venstre side side, derimot, kan ikke fikses med oppskarping. Uskarpheten er jevn fra forgrunn til bakgrunn, så det er ikke fokuseringsfeil her. Dessuten er objektivet såpass nedblendet at det bør yte sitt beste. Feilen kan minne om det man får når objektivet er feilsentrert, men så kraftig som her har jeg aldri sett. Kanskje det har blitt skadet?
Per Haavard L.
Ja nå er det jordbær tid fint med jordbær åkeren i kontrast til de fine fjellene bak .
Per Haavard L.
Hei Per jeg har ikke syn bra nok nå til og se det Bjørnar på peker her ser du har brukt F.8 hvile prøvd f.11 hvet ikke om det hvile hjelpe her på såne bilder legger jeg fukus punkte ca 8m fra der jeg står jeg bruker bare et punkt fokus da legger jeg det hvor jeg hvil ha skarpt og et stativ hjelper jo mye synd hvis det er noe feil med linsa di bildene dine er fine de Per.
Keshav N.
Her tenkte jeg Valldal før jeg åpna bildet. Det virker som det er litt mindre skarpt på venstre side. Uten Bjørnars kommentar er det ikke sikkert at jeg hadde sett det.
mvh Keshav
Keshav N.
Her tenkte jeg Valldal før jeg åpna bildet. Det virker som det er litt mindre skarpt på venstre side. Uten Bjørnars kommentar er det ikke sikkert at jeg hadde sett det.
mvh Keshav
Roar K.
Lover godt dette om at snart kan man eta jordbær for de importerte fra Belgia og italia eller hvor det nå måtte være er jo bare vann.
Tro det eller ei så fikk jeg faktisk jordbær i India som kunne måle seg med de norske i smak.
Jeg har faktisk også av og til fått bilder slik Bjørnar påpeker her uten at jeg vet hvorfor. Men det kan ikke skyldes skade da bilder før og etter er OK.

Roar
Fredrik N.
Fint dette, Per.
Bra utsnitt og severdig på tross av denne snodige uskarpheten.
Mvh Fredrik
Per L.
Mange takk for hyggelige kommentarer! Jeg har ingen forklaring på uskarpheten på venstre side. Objektivet har tegnet knivskarpt både før og etter! Mvh Per
Bjørnar P.
Kanskje deler av objektivet var skittent?
Jostein S.
Hei
Makalaust GODT motiv
Den herlige grønnfargen på jordbærplantene mot fjella med snø på toppene er kontraster i naturen en bare kan nyte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu