Anne-Cath.
Foto av egenprodusert kulltegning påført digitale penselstrøk i blått.

Org.foto : Tom Kolstad
Bildet inngår i albumet Smørerier -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-07-04 19:11:41
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1106948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørnar P.
Ditt fotografiske bidrag her er såvidt jeg forstår å avfotografere din tegnede reproduksjon av et fotografi tatt ev en annen person og endre litt i bildebehandleren.
Tegninga er såvidt jeg kan vurdere utmerket, men jeg har liten kompetanse på det området, og skal derfor avstå fra å kommentere det tegnefaglige.
Poseringa og ansiktsuttrykket synes jeg Tom Kolstad skal få æren for.
Originalfotografiet kan forøvrig ses her: http://media.aftenposten.no/mm/2008/12/15-vestly/img/bg.jpg
Jon S.
Lar meg lett begeistre av kulltegningene, og dine ferdigheter. Også nå. Helt ærlig, så savner jeg her, det noe mere forenklet, muligens en ikke så detaljerik uttrykksform, der det ørlille resten overlates til betrakteren. Føler at unnlatelsen sier vel så mye. Men, og atter men, kjenner ikke til din skapetrang, motiv for å tegne, eller målgruppe og er heller ingen ekspert på området, så beklager om min stemme ble for høylytt i forhold til min lave kompetanse. Fikk lyst til å sitere Nils Lofgren, uavhengig av din tegning her: "I`m gonna learn to draw straight with a crooked line". Gjeeeesp!. Seint gitt!. Mvh Jon
Roar B.
Mange takk for to ærlige og detaljerte tilbakemeldinger. Sånt noe kan jeg like!
Kjell H.
Smak og behag! Sikkert nok gode tegneferdigheter du viser her, men blandingen med det blå og s/h synes jeg blir kunstig og litt feil. Originalfotogtafiet er nok langt bedre her med sitt lys, farger og utsnitt.
Roar B.
Har selvsagt full forståelse både for deg og Bjørnar sin kommentar at mitt bidrag på langt nær har samme kvalitet som originalfotoet. Men så er jeg bare en skarve amatør da, i "konkurranse" med en svært annerkjent og garvet Aftenposten fotograf.
Prøvde derfor å finne min egen stil innenfor gitte rammer.
Blåfargen er spesiell, ja, men altså mitt bidrag for å hedre en sterk, dyktig og ikke minst fargerik kvinne.
Kjell, takk for at du tok en tur innom!
Arvid O.
Kulltegningen er forsåvidt god den,men tviler på at den dama der var blåruss.
Arvid.
Roar B.
Nei, og ikke engang tenkt tanken. Kun en fargerik personlighet med store evner som er tatt utgangspunkt i fotoet nevnt over.
Takk igjen til deg, Arvid!
Kjell H.
Roar; misforstå meg rett. «Kritikken» min går ikke på dine tegneferdigheter som virker imponerende, men min personlige mening er at din tegnede versjon med fargevarianter ikke kommer i mål hos meg i forhold til originalbildet. Hadde du gjort en versjon som vært mere «frittstående» og ikke en «kopi» av originalen hadde saken sikkert stilt seg annerledes rent opplevelsesmessig.
Roar B.
Takk igjen, Kjell, for ny kommentar. Enig at denne befinner seg i skjeringspunktet for tegning/foto. Skal se om jeg kan lage en ny variant, litt annerledes, mer i egen personlig stil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu