Kveldstur til Jonsknuten
Jeg foretrekker egentlig at det blir mørkt om kvelden, men når man legger ut på kveldstur uten hodelykt er det jo fint at det aldri blir ordentlig mørkt. Dette var kl 23.00, en uke før midtsommer, i Kongsberg.Vått, gjørmete, bratt, et skadet kne, tre "gale" hunder. Ser fredelig ut på bilde.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • 24.0 mm
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker35.2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1107035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Per Haavard L.
Hei Elisabeth fint kveldslys jikk du inn fra Meheia har godt inn derfra når jeg skal på Knuten håper det går bra med knet ditt .
Elisabeth H.
>Hei Per, takk! Det var veldig fint der oppe. Får nok dra tilbake en gang det er mindre vått. Jeg var i Kongsberg for å ta mr og tenkte det var lurt å gå til Knuten når jeg først var i traktene. Kneet ble faktisk ikke verre av turen, men det var noen steder jeg lurte på om det ville holde. En ting er å gå opp, men nedover er jo belastende i seg selv, om ikke man skal få trekkhjelp i tillegg. Men negativt funn på mr, så da er det ihvertfall ikke noen store greier som er skadet inni der.
Per Haavard L.
Hei Elisabeth det var godt og høre ja området rundt Knut hytta og oppe på Knute er fint di ganene jeg har vert der har jeg gått fra Knut hytta skule ha vert moro og prøvd fra Mehia og på Lørdag skal jeg inn i Drammens marka opp til Skimten på 560m og en runtur på ca 6 timer så da kommer det nok bilder fra der jeg bor i Røyken så jeg har jo allt rundt meg fra fjel til fjorder .
Elisabeth H.
Hei Per, jeg burde kanskje ta meg en tur i drammensmarka en gang. Har gått litt innover ved Kjøsterudjuvet et par ganger, men der er det relativt likt som her hjemme. Og her har jeg Hovlandsfjellet på 675, i tillegg til noen andre fine utsiktspunkter. Liker at det er litt luftig. Men ser ikke fjorden da, om man ikke regner med Tyrifjorden. I dag skal jeg til Trollfossen i Flå. Så håper jeg får noen fine bilder av fossen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu