Votedalen
Bergheimsvatnet i front, Eggjenibba bakgrunn
Utstyr
  • Nikon D810
  • 14-24mm F2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1108374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Her er et meget vakkert og storslagent landskap gjengitt i en fin komposisjon hvor dalen og fjellene som reflekteres i vannet, og fjelltoppen i bakgrunnen er bærende elementer. Forgrunnen bidrar til at bildet gir en fin illusjon av dybde. Her er fine farger, men kanskje været var litt preget av dis denne dagen? Det slår meg at jeg kunne ventet enda bedre skarphet og klarhet med et så avansert kamera og objektiv. Men for all del, totalt sett fremstår bildet som meget severdig. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Bjørn Eirik B. H.
Tusen takk for tilbakemelding, Kjell Øyvind!

Du har korrekt i at bildet stedvis er uklart. For og midtgrunn er sammensatt av 2 eksponeringer med 2 fokusområrer, men pga bevegelse i tripod måtte jeg sløyfe og blande inn kantene langs fjellene. Det er brukt polariseringsfilter og en smule lengre lukkertid, så lyktes ikke helt med skarpheten på gresset i front heller (vind).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu