Kringsatt av fiender.........
Bilde tatt ved Domkirken i Kristiansand der minnesmerket for 22.juliofrene står. Bevisst forenklet i Photoshop for å ikke henge seg opp i detaljer og lettere kan finne tanker rundt tema. Om det virker må dere fortelle meg?
Synes uttrykket passer i sin melankolske form. Jeg liker det selv, både som uttrykk og som tankevekker rundt demokratiets og politikeres levekår i en polarisert og hard verden der unge politikere ikke tør å uttrykke seg av frykt for å få privatlivet ødelagt av hatbrev og drapstrusler. I en tid der kommentarfeltene til avisene bugner av uverdige personskildringer og gruppemisnøye er det viktig at vi i hverdagen står opp for våre folkevalgte. De er de viktigste brikkene i et spill vi ikke må tape i; Demokratiet. Dette er mine subjektive tanker rundt uttrykket. Tittelen kunne likegodt vært "Vern om Demokratiet" eller "Krigen vi ikke må tape".
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D90
  • 18.0-200.0 mm f/3.5-6.3
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • AnnetStartet livet som ei råfil og endte opp med masse filterstøy for å få frem stemningen her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1111093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Kjell-Einar O.
Jeg synes bildet i seg selv er spennende, men jeg klarer ikke helt å se at tittelen gir mening - i hvert fall ikke uten en fyldig beskrivelse på hvilke assosiasjoner jeg skal forbinde det med. Alvorlig tema, absolutt! Men tenker at tittelen blir for bombastisk og dramatisk uten at bildet reflekterer dette.
Tom F.
Takk, Kjell Einar for input. Enig i at bakgrunnen for det valgte motivet var alfor tynn. Har lagt til endel under "Egen mening om bildet".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu