Datter
Bildet inngår i albumet Tone - En modell som det er lett å samarbeide med
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stine J.

Nært og fint portrett med god kontakt med modellen (igjen). Fint lys inn fra siden. Endel av hårstråene hennes trekker litt mye oppmerksomhet (min datters hår oppfører seg også slik :-) ), men et veldig bra helhetsinntrykk. Liker dette jeg! :-)
mvh Stine
Hege J.

Heisan Espen!

Tone er ei nydelig jente og det klarer du å formidle veldig fint! :) Har sittet lenge og beundret bildet av henne. Kjempefint blikk, det er noe voksent eller undrende i det som jeg ikke helt får tak i. Herlig bilde uansett.
Denne gangen tror jeg at jeg ville valgt et litt tettere utsnitt, Espen. Hva med å kutte litt under hårfestet? Det lyse partiet bak og til høyre ville samtidig bli mindre dominerende noe jeg tror vil være en fordel for å holde fokuset på Tone. Ikke sikkert du er enig, det er vel smak og behag dette!

Ha en fin kveld!

Mvh Hege
Sidsel A.

Liker dette bildet som det er. Synes ofte tette utsnitt er det beste, men her er det noe med helheten, holdningen, tror jeg, som gjør dette utsnittet veldig godt. Direkte blikk og fin kontakt.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Knivskarpt. Flott utsnitt, og flott modell med nydelige ''dype'' øyne.
Jeg hadde sett at hele bakgrunnen var sort, skjønner ikke meningen med å la en bit være lys...hvis det da ikke bare var sånn...

aNjA
Rune S.

Hei Espen!

Enda et flott bilde av Tone :-) Har ikke så mye å tilføye bortsett fra at jeg likte dette masse!

God helg!

Rune
Ole Birger S.

Hei. Fint bilde, fin jente. Fokus burde ligget noe lengre fram, mellom øye og nese. Her ligger fokus på øret, ---fint øre forresten.
mvh Ole Birger
Avsluttet .

Nydeleg jente du har der. Dei augene må jo vera ein velsignelse for deg som fotograf!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu