Oppvarming til karneval i Venezia
Oppvisning av venezianske masker og kostymer i Coppet, nær Geneve, Sveits. Her er de kommet fra Frankrike, Belgia og Tyskland for å vise frem kostymer og masker. Oppvarming til karnevalet i Venezia.
Bildet inngår i albumet Sveits - Bilder fra Sveits.
Utstyr
  • Nikon Z 6
  • 105.0 mm f/1.4
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1111418} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Per L.
Herlige fargerike kostymer! Her har dyktige skreddere hatt mye arbeid! Upåklagelig teknisk bilde med tiltalende, friske farger! Mvh Per
Geir B.
Hei Per,

Takk for positiv kommentar. Ja, det ligger nok en god arbeid bak disse kostymene. Mange små detaljer. Fargeprofil er portrett for å ikke få for glorete farger. Jeg har puttet på litt tekstur og clarity i LR.

MVH

Geir
Keshav N.
Et absolutt severdig bilde av disse personene i sine praktfulle karnevalskostymer. Jeg ser gjerne flere av disse.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
Her kan jeg bare henge meg på Per sin kommentar. Flott å se på i et utmerket foto.
Mvh Hans Richard
Jostein S.
Hei
Helt KNALL!
Robert L. S.
Må bare si meg enig med de andre her. Fin etterbehandling og at du har brukt portrettprofil har gjort sitt her.
Mvh.
Robert
Geir B.
Hei Keshav, Hans Rich., Jostein og Robert,

Takk til dere alle for positive kommentarer.

Jeg er ganske begeistret for portrett-profilen i LR (ikke Adobe Portrait men Camera Portrait som er laget for Nikon Z6). Vivid- og landscape-profilene blir fort litt i meste laget av fargemetning.
Mesteparten av æren går til objektivet, Nikon 105 mm f/1.4. Med dette objektivet kan man virkelig isolere subjektet fra bakgrunnen.

Det er en god stund siden jeg har opplevd så mange kommentarer på et bilde, så dette er oppløftende. Jeg skal legge ut flere så snart jeg får tid.

MVH

Geir
Anne Sofie Holand F.
Flott bilde med flotte personer i flotte kostymer. Jeg ville tatt med hele drakten til personen til høyre i bildet.Det mangler en kant av skjørtet nederst til høyre i bildet. Komposisjonen sitter med tre personer og skaper en visuell trekant i bildet. Mvh Anne Sofie
Geir B.
Hei Anne Sofie,

Takk for kommentar. Du har helt rett. Den manglende fliken av kjolen irriterer meg også. Det gikk litt fort for seg, og jeg måtte rygge litt (fot-zoom) for å få plass til dem i søkeren.

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu