Tunnel view..
En betaversjon av dette motivet, og er usikker på om jeg skal gå videre fra beta til release versjon. Mye pirkarbeid for kun ett bilde, og her er flere bugs (for å bruke dataspråket;). Man blir litt snøblind av å jobbe med egne bilder, og enkelte bilder fortjener ikke flere timers arbeid. For eksempel må jeg starte helt forfra for å rette opp alle bugs på dette bildet, og det er jeg veldig usikker på om jeg orker. Men dere får unnskylde for at jeg legger ut ett uferdig bilde, kanskje tilbakemeldinger fra dere vil bli avgjørende for den videre prosess.
Bildet inngår i albumet USA -
Utstyr
  • Fuji X-T2
  • Laowa 9mm f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1111560} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Jeg synes dette bildet fortjener litt mer arbeidfor å fjerne litt som jeg vil kalle smårusk.
Tror litt kloning her og der kanskje er nok og nevner noe som stikker ut neders på buen som fremstår som ramme her. Følg linja oppover og ta smatteri som stikker ut langs samme linje så den blir ren.
Jeg ville også ha renset over den grå fjelltoppen i bakgrunnen.
Hvis du i tillegg kutter vekk den hvite linja som går langs høyrekanten når man legger mot møtrk bakgrunn så ville jeg sagt at du er i mål uten å måtte starte helt fra bunnen av.
Hvorvidt den lille røde ut mot høyrekanten skal fjernes er vel mer en sak for de herrer Smaken og Baken.

Litt synd at du som jo har så mye å bidra mer ikke skriver mer kommentarer som "grønnskollingene" kan høste av.

Roar
SveinM M.
Et motiv vel verdt å ta vare på, iallefall. :)
Usikker mht. hvilken etterbehandling som kreves. Det først som slo meg er en slags blålilla fargetone som er dominerende. Mulig fargene er slik du så det, eller? ;)
Fred Åge H.
Takk for tilbakemeldinger;)! Enig Roar at jeg burde vært flinkere til å kommentere andres bilder. Men det er dessverre noe som jeg generelt ikke er veldig flink til. Jeg er på sosiale medier, men følger overhodet ikke med på Instagram for eksempel, der jeg har egen profil. Har konto på 500px og 1x og sikkert mange andre plasser også. Men generelt følger jeg lite med på hva andre gjør, og lever i min egen verden. Det blir til at jeg bruker Foto.no og min Facebook som "utstillingsvindu" for egne bilder, og trenger ikke så mye mer oppmerksomhet enn det. Håper ikke dette blir oppfattet feil, for jeg har veldig stor respekt for alle som driver med foto som hobby/profesjon. Vi har alle forskjellige mål og forskjellig utgangspunkt for det vi gjør, og er "på veien". Det er det viktigste. Jeg syntes alle burde være takknemlig for konstruktive tilbakemeldinger, og ros når det fortjenes.

Men jeg skal prøve å bli flinkere til å se på andres bilder og komme med tilbakemeldinger her på Foto.no.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu