Høstettermiddag ved Canal Grande
Bildet inngår i albumet Venezia i høstlys - Et forsøk på å få frem det spennende høstlyset i Venezia.
Utstyr
  • Nikon Nikon F90x
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger179
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Inger Lene H.

Liker komposisjonen godt. Men synes kanskje himmelen er blitt hakket for lys... Det ser ut som om folk kler seg godt der, hvor kaldt var det? ;)

-il
Avsluttet .

Fin reiseskildring, men med så mange detaljer kunne jeg gjerne tenkt meg bildet presentert i litt større format. Ellers; bra lys inegn tvil om det - men jeg synes Inger L. har et poeng i at himmelpartiet og bygningene der bak blir litt i lyseste laget.:-)
Hege J.

Hei Steinulf!

Venezia er et reisemål jeg alltid har ønsket meg til, kanskje blir ønsket engang realisert. Imens kan jeg nyte bildet ditt, her var det mange spennende detaljer å studere! Kunne tenkt meg bildet litt større, samt skarpere og med ''mer'' farger. For meg ble det litt for mørkt i forgrunnen. Komposisjonen synes jeg er meget bra.
Ha en fin dag!

Mvh Hege
Per R. G.

JEG SYNES OGSÅ HIMELPARTIET ER LITT LYST
Steinulf L.

Takk for kjappe tilbakemeldinger. Det var nok ca 10 grader. Bildet er tatt omkring solnedgang en grå ettermiddag. Da er ikke himmelen blå.
Knut L.

Hei Steinulf.
Interessant reisedokumentasjon fra en fantastisk by. Du har fanget høstmotlyset på Dogeplassen fra en blek ettermiddagshimmel over Basilica di Santa Maria della Salute.
Himmelen kan du ikke gjøre mye med og størrelsen på bildet er kanskje begrenset i utsnitt eller kamerabegrensninger. Men jeg er ellers enig med Tommy og Hege i at en ''opplysning'' av kontrastene foran hadde gjort seg.

Fin komposisjon.

Fikk du tatt bilder ved Rialtobroen?

mvh
Knut
Janne L.

Spennende å følge serien din. Håper det kommer adskilligt flere bilder enda. Jeg har ikke kvalifikasjoner til å si noe negativt om bildet. Jeg bare likte det.
Janne
Venche J.

Venezia ser ut som en veldig spennende by å besøke for en fotofrelst frossen finnmarking. :)

Mange flotte detaljer og storslått arkitektur. Jeg ser antydning til en spennende himmel. Regner med at dette ikke er tatt i høst siden du ikke er digital? Skyggepartiene i forgrunnen er litt for mørke på min skjerm, og de skulle jeg gjerne sett litt mer detaljer i. Litt lite format til å være den store kritiker her.

Du har iallfall vekket reiselysten min med dine bilder. :)

Wenche.
Nina S.

Jeg synes dette var et fint situasjonsbilde, fargene og stemningen er fint formidlet. men det ble litt mørkt i front hos meg også.
Mvh Nina
Anniken S.

Klar himmelen ikke er blå når dagen er over. Man kan se av gatelyktene at det lir mot kvelden. Liker den enkle stemningen som formidles i bilde.
Det er en vakker øy og man blir lett betatt av all arkitekturen som er å skue, morsomt at du bringer noe annet enn en avbildning av et arkitektisk skue.
Likte dette jeg.
Inger-Lise S.

Hei! Og du fortsetter å vise oss bilder fra fjerne land. Det er bra!mJeg likte dette,men ville ønsket det litt større..

mvh Inger-Lise
Odd Eirik S.

Synes dette gjorde seg svært bra i fullskjerm med sort bakgrunn. Eneste ulempen er at da forsvinner noe av det spennende høstlyset. Lurer på om fargene skulle ha vært litt mer mettet. Spesielt de rødgule nyansene.
Har aldri vært Ved Canal Grande men du formidler en fin og behagelig stemning som er tiltalende.

mvh
OddES
Marit E.

Hei Steinulf!

Behagelig ettermiddagsstemning i bildet. Litt større kanskje.....
Så kunne jeg tenkt meg en cm beskjæring i høyre side, akkurat til venstre for det 'tårnet'.
Du vekker reiselysten ja, skjønt den sover vel aldri noe særlig.....

Hilsen
Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu