Sofia02
Naturalred Norwegian
Utstyr
  • Olympus
  • Olympus
  • Blenderf/5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1112534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.
Her ville jeg kutta vekk det mørke feltet oppe, men det tar kanskje litt vel pye av modellens skalp akkurat i denne settingen.
Det beste aktbildet av de du har presentert så langt.
Akt krever bruk av lys og skygger.
Forsøk å konvertere dette til svarthvit som ofte er det beste for gode aktbilder og job litt med lys og skygger som tening for den mørke randa oppe ødelegger mye.
Kutt også ut teksten på selve bildet for det rapper stort sett bare ufortjent oppmerksomhet fra selve bildet. Bare amarører signerer direkte på bildet - ikke proffene.

Roar
Kjell-Einar O.
Jeg tror også at dette bildet hadde tjent på en sort/hvit-gjengivelse, gjerne med litt mindre kontrast eller nedtoning av høylys på magedelen. Liker posituren, men tenker også at den mørke bakgrunnen øverst ikke skulle vært der...
Når det gjelder Roars kommentar om signatur så vil jeg nå påstå at malere som Munch og Rembrandt absolutt er proffer. Forstår ikke at en fotograf ikke skulle ha lov til å signere...
mvh
Kjell-Einar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu