Utstyr
  • Canon EOS 800D
  • EF-S 18-55mm 1:4-5,6
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetISO 400. Motivet er satt sammen av to bilder i PS Element 9.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1112698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Arild T.
Er det siste reis for dett eenorme lokomotivet? Jfr Buskerud begravelsesbyrå til høyre. Nei, det ser ut som det er i drift etter vedlikeholdet å dømme.
Fint dokumentasjonsfoto. Personlig ville jeg ha foretatt en selektiv letting av skyggene på nederste del av lokomotivet for å få frem vitale detaljer.

Hilsen Arild
Hans Petter S.
Fin manipulasjon dette! Synes du lykkes godt med manipulasjonen! Skarpt og fint bilde. Morsomt resultat som falt i smak hos meg!
Per L.
Den nye bybanen! Godt laget bilde med god komp og fine farger! Mvh Per
Roar K.
Togentusiasten slår til igjen - nå i form av manipulasjon ser jeg.
Må være diesel lok. dette.

Roar
Geir B.
Artig manipulasjon. Diesel-lok der man venter en trikk.

MVH

Geir
Vidar Magnus J.
Mange takk til Arild, Hans Petter, Per, Roar og Geir for gode kommentarer til bildet.
Bjørnar P.
Artig montasje. Troverdigheten svekkes ved at det er dype skygger under toget på en overskyet dag, men bildet er neppe ment å lure noen uansett. Opplever bildet som noe mørkt.
Vidar Magnus J.
Mange takk for kommentarer og konstruktiv kritikk, Bjørnar. Det er som du antar ang. lysforholdet på toget, bildet ble tatt et par måneder etter gatebildet, da på en gråværsdag. Jeg ble heller ikke helt fortrolig med skyggene under lokomotivet og prøvde flere ganger å forbedre dem, og la det ut for å se om jeg kunne få noen forslag til forbedringer. Dette er første gang jeg manipulerer et bilde, nå har jeg litt mer å gå på til videre erfaringer.
Svein-Erik H.
Du lurer ikke en gammel drammenser.
Ikke dårlig dette. Skyggen er jo største problemet, men denne kan du jo justere i Layer style, drop shadow. Både vinkel og tetthet. Understellet på toget kunne også vært mere opplyst. Loket har litt sterke farger. Har ikke all verdens erfaring selv. Ikke alltid lett når lysforholdene er så forskjellige, men det er kanskje den beste lærepengen.
Jeg ville lysnet understellet, fjernet noe kontrast på toget. Klippet ut etter hjulene. Laget en tenkt skygge, med mye mindre metning, se på trærne og under takutstikket ved begravelsesbyrået. Ikke mye skygge som skal til. Og neste gang, ta bildene i tilnærmet like forhold.
Har også tatt bilde av lastebil for reklame, tok dengang flere bilder med kamera på stativ. Brukte diffusor, paraply og slaveblits og tok bilder fra alle kriker og kroker, slik fikk jeg alle muligheter for å få frem detaljer.
Vidar Magnus J.
Mange takk for kommentarer og konstruktiv kritikk, Svein Erik. Dette er innformasjon jeg tar med meg videre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu