Snart hjemme.
Fra Ryggekysten.
Bildet inngår i albumet " Langs bygdeveier, stier og tråkk i Rygge " - Bilder fra kulturlandskapet og kystmiljøet, hit og dit, på kryss og tvers.
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M1
  • OLYMPUS Zuiko DG 12-60mm
  • Brennvidde60.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 200.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1112999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Synes tittel og motivet du har valgt henger fint i sammen. Generelt fin stemning i bildet med lys og tåke. Forslag: Dempe høylyset med brygga ørlite og eventuelt ta vekk fuglen i midten av bildet. Jeg ville prøvd og unngå og få alt senterstilt slik som her. For og slippe kutt i etterkant så hadde jeg løftet kamera mere opp for og få land delen mere ned i bildet. Ta flere bilder og sammenlign dem så finner du hva som funker best. I dette tilfellet synes jeg du kunne ha gått helt opp til der krusningene i vannet begynner, kanskje mer. Sjekk også vannlinja di.
Roar K.
Et bilde som virkelig beskriver sein høst og begynnende vinter.
Også her tenker jeg beskjæringer oppe og nede til et panoramaformat. men det kan godt bunne i min store sans for nettopp det formatet.

Roar
Per L.
Får håpe at fangsten har vært god! Stemningsfullt bilde hvor lyset og tåka gjør sitt! Ellers har du fått noen gode råd over! Mvh Per
Jostein S.
Hei
Veldig FLOTT
Nydelige striper i forgrunnen, mot disen i bakgrunnen
Meget bra motiv spør du meg
Olav Bjarte K.
Takk, takk!
@Christer: Fint med fyldig kommentar. Grublet litt om måken på sjøen, er i ettertid enig med deg. Bildet er rettet opp vha hjørnet på sjøbua og stolpen like ved.
vh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu