Silkemyk
Kveldsbilde fra Saubrugs i Halden.
Fint.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 600D
  • TAMRON 18-200mm F/3.5-6.3 DiII A14E
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker20s
  • Nei
  • AnnetLitt opp med exsposure, og contrast. ikke mye gjort.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1113210} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørn Eirik B. H.
Hei,

Liker lukkertiden som får vannet til å se kraftfullt ut i "fossen" der i midten. Et fint motiv i utgangspunktet:)

Når jeg åpner bildet så ledes ikke blikket mitt inn mot det brusende vannet umiddelbart - som jeg tolker som motivet ditt. Jeg ser den lyse himmelen og de kraftige lysene på høyresiden først.

Før så tok jeg mange bilder bare for bildet sin del - Jeg skulle ut å "prøve noe", enten rennende vann med lukkertid, eller nattbilder, Flereksponerte bilder, stjernebilder eller hva det enn skulle være - men jeg hadde ikke noen plan utover det og det vistes ofte i resultatene mine. Det var for mye rot, og bildene mine "ga" ingenting bortsett fra effektene jeg skulle prøve ut. Jeg føler selv jeg har blitt bedre på det, men har fortsatt en vei å gå.

Jeg sier ikke det nødvendigvis er det du selv har gjort, men tror at det kunne sett bedre ut om du hadde vinklet mer mot venstre og ned feks - Ser ut som det er noe struktur der som kunne tilført bildet noe. Ville også kuttet himmelen til rett under det sterkeste lyset.
Bjørn Eirik B. H.
Kom borti pulbliser jeg, var ikke ferdig:) ville også vurdert å kutte vekk bygningen med de sterke lysene til høyre.

Prøver ikke å virke belærende for jeg har veldig mye å lære selv også, men dette er tips jeg skulle ønske jeg selv hadde fått tidligere:)
Joe F.
Tusen takk for tips og kritikk, jeg er en person som du forklarer her, jeg tar ofte bilder bare for og prøve nye ting! jeg skal nå jobbe litt mer med bilde å forsøke og kutte bilde litt, kansje dra ut og ta det helt på nytt fra en annen vinkel, samt gjøre noe slik at blikket fanger fossen mer! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi meg en kommentar! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu