Chokladfabriken
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-11-18 20:31:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS M6
  • EF-M15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1113233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Det blir litt for mye for meg i dette bildet. Savner noe spesifikt og sette øyet på. Mulig det skal være en historie eller poeng her av noe slag, men jeg klarer ikke se den.
Hans Petter S.
Takker for kommentaren Christer! Denne typen kommentarer trenger vi virkelig her inne, og jeg setter stor pris på en så ærlig kommentar, det er øynene som ser og det er viktig at akkurat disse kommentarene kommer.
Dette er et bilde jeg selv er fornøyd med, fra min side er hensikten å vise ulike fragmenter fra en virkelighet. Hva er ekte? Hva er speiling? Jeg synes hvert av fragmentene her tilsammen bidrar til en slags helhet! Ja, kanskje blir det litt mye her, men for meg er det litt av poenget med dette bildet!
Avsluttet .
Setter pris på at du kom med en forklaring til bildet. Synet mitt forandret seg nok ikke så mye, men vi ser forskjellig på bilder og nestemann kan mene noe helt annet. Takk
Arild T.
Regner med at du har tatt dette bildet innenfra en butikk og ut på gata. I tillegg til speilinger og mange elementer å forholde seg til, finner jeg vanskelig et definert fokuspunkt.

Hilsen Arild
Arild T.
Jeg pleier ikke vanligvis lese andres kommentarer før jeg kommenterer, så også denne gang. Når jeg nå i ettertid leser din kommentar angående hensikten med ditt bilde, skjønner jeg mer.

Hilsen Arild
Hans Petter S.
Takk også til deg Arild! Bildet er faktisk tatt utenfra, så det meste man ser her er speiling i ruta! Kan være enig med deg at fokuspunktet mangler her. I mine øyne, er det eneste man kan forholde seg helt til her dama i venstre bildekant, men i speilingen ser man at hun forholder seg til det som skjer i hennes mobil. Verdsetter kritikken fra både deg og Christer, synes det er slik det skal fungere her inne! Takk!
Avsluttet .
Fint du verdsetter at folk er ærlige, det blir en vinn vinn situasjon for alle sammen i det lange løp. Man lærer av hverandre ved å lese hva andre skriver og man oppdager ting ved bilder som man selv ikke var klar over. Tror de fleste også vil tenke seg om før de publiserer et bilde hvis de vet at kritikken er ærlig og ikke består av bare koseprat og godord. Det tror jeg ingen er tjent med i det lange løp da vi vel alle vil ta så gode bilder som mulig, tross alt.
Øyvind B.
Takk, takk.
Kritiske kommentarer servert på høflig vis er mangelvare her inne, noe jeg har bemerket på forumet.
Det finnes endel gode kraftige croppede utsnitt i dette kaoset av et bilde.
Eksempel nede høyre hjørne. Et utsnitt:
"Sommerfuglene" og disse diffuse benene uten mål og mening gir i hvertfall meg endel tanker. Rett under den gule bordplaten og inn venstre tupp nebb "hanen".
Bildet har god oppløsning og tåler godt et croppet utsnitt. Blir mer kornet, noe som vil kle utrykket.
Hvis du gidder en v2?
Mvh Øyvind
Hans Petter S.
Takk igjen Christer, helt enig med kommentaren din!
@Roar: Takker for kommentaren. Du treffer godt med din kommentar. Det er nok noe av dette kaoset jeg ønsker å formidle, med masse ulike fragmenter.... Legger gjerne ut en V2, men blir litt usikker på hvor du mener jeg skal beskjære. Tenker du å beskjære like under den gule benken til høyre i bildet og frem til hanen sitt nebb, slik at jeg får med litt av en rød fot og en svart fot + sommerfuglene nede til høyre? (hvis man deler bildet i 9 like deler, vil dette tilsvare den ene nidelen nede til høyre). Legger gjerne ut en V2, bare jeg skjønner hva du mener?
Øyvind B.
Hei igjen Hans Petter.
Ja var slik jeg tenkte det. De to benene og sommerfuglene. Så i etterkant at utsnittet ble litt trangt, men ble litt spennende og.
Forslaget mitt var nok mest basert på at denne typen bilder, litt kaotiske i seg selv har som regel små utsnitt med roligere partier som kan bli annerledes og spennende.
Mvh Øyvind
Hans Petter S.
Takker Øyvind for at du tok deg tid til å kommentere bildet! Har nå lagt ut en V2! Foretrekker originalen selv, men det er jo øynene som ser da....
Øyvind B.
Versjonene kler hverandre.
Kaos/ro.
Jostein S.
Hei
Synes dette ble spennende
En fin opplevelse, ikke bare av sjokolade, men av hele settingen rundt bildet
Hans Petter S.
Takker for de to siste kommentarene også!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu