Steve's Cliff Restaurant Boracay,Philippines
Boracay er en tropisk øy som ligger på Filippinene, rett nord for øya Panay. Øya tilhører kommunen Malay i provinsen Aklan. Boracay delt inn i de tre smådistriktene (barangay) Balabag, Manoc-Manoc og Yapak, og antall innbyggere var oppgitt å være 18 229 ved en folketelling i 2007.Arealet er cirka 10 km².

Boracay er et kjent turistmål med cirka en halv million besøkende hvert år. Øya er cirka 7 kilometer lang og på noen steder er den opp til 2 kilometer bred, og har en cirka 3 kilometer lang sandstrand som kalles White Beach. White Beach har ved flere anledninger blitt kåret til verdens fineste strand. Grunnet dens hvite og stenløse strender. I de siste årene har turiststrømmen økt for hvert år og det bygges i dag flere hoteller og resorts for å dekke behovet. White beach deles oftest i 3 deler, Station 1, Station 2 og Station 3. Stranden på station 1 defineres ofte som finere og prisklassen på hotellene langs stranden blir priset deretter. Station 2 på White Beach defineres gjerne som den mest folkerike, da dette ligger i midten på White Beach. Mye av turistnæringen og det som defineres som sentrum holder til på Station 2. Station 3 er defineres som roligere, har lavere standard på hotellene enn eksempelvis Station 1.
Bildet inngår i albumet Reise -
Utstyr
  • Samsung NX1
  • Samsung 16-50mm f2-2.8 S ED OIS Zoom Lens
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1113430} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
SveinM M.
God ide, godt utført! Kjekt med følgeinfo, ja! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu