Høst på Raje 2019 = _29A9712

Jeg er nok litt bortskjemt fra den gangen da mine bilder sjelden fikk under 20 kommentarer her inne så når jeg nå et par ganger har endt opp med tre så begynner jeg å lure litt på om det er bryet verdt å bruke fra 1-2 timer på kommentarskriving når jeg først skriver som jo ikke alltid er hver dag, men tar det igjen når jeg skriver neste gang.
Nå vet jeg jo at en del ikke skriver hos andre før de har fått kommentarer fra dem selv så tror jeg skal gjøre det samme selv om antall kommentarer da går ytterligere ned.
På Pbase sjekker jeg jo bare antall besøk uten å skrive noe. Interessant det også å se hvor mange som har vært innom.

http://pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1114266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Hans Rich. A.
De røde blomstene? mot det grønne gjør susen her synes jeg. Fint høstmotiv. Er dette i Norge?
Mvh Hans Richard
Roar K.
Det er faktisk rognebær du ser her.
Alt løvet var borte for det hadde vært snø der opp som var borte igjen da vi var der på en solfylt høstsøndag 13. oktober.
Raje ligger ikke så langt fra Kongsberg. Heistadmoen passeres på vei opp om det sier deg noe?

Roar
Per Haavard L.
Hei Roar et bra bilde klare fine farger nå ser jeg godt utten briler så fra 2020 er full rulle med foto håper allt er bra med deg hilsen fra Per Haavard.
Sissel Kleivdal H.
Et parti fra et norskt landskap - tenker jeg. Høsten er tydelig i det som må være rogn med røde bær, å som løfter bildet. Legger merke til alle konglene på grana i det varme lyset.

I skrivende stund raser enda vinterstormen her... Høsten er langt unna.-

Sissel
Hans Rich. A.
Ja det forstår seg. Har bare en 13 tommer, så ikke enkelt å se. Måtte på Google Map, tar ofte feil av Kongsberg og Kongsvinger, hvor jeg var innom i 1984. Men, Heistadmoen er jo også kjent.
Mvh Hans Richard
Jostein S.
Hei
Helt enig med deg Roar at det er alt for få som kommenterer her inne
Fortsetter det slik, blir det mer og mindre en død fotoside!
Høstens røde bær, gjør som sagt, susen!
Per L.
Kongle- og rognebærår - hvordan var det nå igjen med snømengden til vinteren? Derom strides de "lærde". Uansett et friskt og fargerikt høstbilde du legger ut denne gangen - god komp og naturlige farger! Mvh Per
Arild T.
Nydelig bilde med klare, glødende høstfarger!

Er enig med deg at det er få som kommenterer her inne, og at det av den grunn blir få kommentarer på enkelte bilder. Vi er en gjeng på omlag 15 kommentatorer som kommenterer flittig. En del av oss er i full jobb eller har andre gjøremål som tidvis medfører at vi ikke har så god tid til å kommentere. Da blir det få kommentarer, men man skal ikke da dra den konklusjonen at det er liten interesse for det bildet man la ut, da det har sin naturlige forklaring.

Arild
Roar F.
Når det gjelder kommentarer, så har jeg skrevet fem ganger så mange som jeg har mottatt (1550 og 269). Mitt håp er at folk som liker å kommentere kanskje ser på profilen min at jeg er aktiv og bidrar, selv om jeg kanskje ikke har kommentert noen av akkurat deres bilder i det siste.

Ut over det så skriver jeg kommentarer når jeg føler for det, og når jeg ser bilder som gir meg noe, og ser det ikke som noen slags plikt.

Honnør til både deg og Arild og en god del flere som bidrar konstruktivt her inne.

Bildet ditt denne gangen er sikkert greit nok, ganske uinteressant for meg personlig, og ikke noe jeg ville kommentert om det ikke var for tanker rundt det å skrive og motta vurderinger. :-)
Avsluttet .
Fint utsnitt og fine farger. Kommenterer bilder gjør jeg helt uavhengig om jeg får noen tilbake eller ikke, spiller ingen rolle. Skal man tenke slik så vil ingen ting fungere. Spiller det egentlig noen rolle om man gir en kommentar og denne personen ikke kommenterer ditt bilde tilbake. Kommentarer skal man gi fordi man liker bildet eller føler man kan bidra med noe på et bilde som faller i smak, ikke fordi man føler man må, blir helt feil i mine øyne og kommentarene blir ikke ærlige heller. En annen ting er at antall kommentarer blir en smule innsnevret til kun et visst antall brukere, som får alle. Man gi noe uten og få noe igjen, er ikke farlig det Roar.
Erik L.
En typisk Kneppen-kreasjon, dette i god kjent stil. Denne gangen utenfor sandboksen. Liker!
Det er nok litt beklagelig at jeg ikke er like flink som deg til å kommentere, men prøver nå å ta en tur innom noen ganger i uken.
Du skal vite at kommentarer fra deg settes stor pris på.
mvh. Erik
Roar B.
Nyttig og lærerik kommentar fra Christer som jeg støtter fullt ut. Deler også Roar F's betraktning ang. bildet.
Roar K.
Ja, se det hjalp å synge litt selv under et bilde som ikke var all verden.
Takker så mye.

Roar
Harald N.
Ekstra mykje rognebær i høst. Gode farar.
Harald
Roar K.
Takk til deg også Harald.

Roar
Knut N.
Angående kommentarer, jeg har skrevet 2815 og mottatt 963..men om de jeg har skrevet har betydd noe som helst for noen skal være uvisst. Jeg skriver stort sett der bildene gir meg noe fint å se på ;o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu