X-70_2019_11_29-3
X-70_19_11_29 Frst test - "Patina"
et av "Plense"-hodene på Phønix-stranda i Fredrikstad - 2 år etter at de ble satt på sokkelen der ... patinaen gjør de mere interessant etterhvert.
Litt "uheldig" med plassering av den ene gatelykten, akkurat ved nesen til "dama", men ikke noe å gjøre med det. Tør ikke klone det vekk
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X70
  • Fujinon Super EBC 18.5mm f/2.8
  • Brennvidde18.5mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1114459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut Georg F.
Du peker selv på en negativ detalj i motivet (lyktestolpen), som du enkelt kunne unngått ved å endre ståsted. Hodet ser ut til å stå på stedet hvil, så hvorfor ikke prøve en gang til?
mvh Knut
Per L.
Ja, vi får vel alle en viss patina med alderen, Noen kler det, andre ikke! Skulpturen her kler det så absolutt. Veleksponert bilde med god komp og tiltalende farger! Mvh Per
Erik L.
Liker disse hodene. Så dem da de var nye. Bør nok ta turen tilbake. God komp her med unntak av lyktestolpen, og god by-dokumentar.
mvh. Erik
Jostein S.
Hei
Interessant motiv
Hva med å gå tettere på, Walter!
Walter S.
De tre hodene til Plensa* står jo der hele året og er lett tilgjengelig, ja - enig. Jeg kan når som helst ta et nytt bilde.

- MEN - og det er for meg det viktigste! - bildet jeg tok her tok jeg P.G.A. det vakre og uvanlig myke kveldslyset jeg traff på akkurat der og da. Et lys som ga noe ekstra til monumentet.

Og vær- og lys-forholdene er ALDRI likt og kan bare ikke gjenskapes - det vet enhver oppegående fotograf ...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu