X-T20_2018_04_08-3 // "437 og plombert"
X-T20_18_04_08 GMLB mono 50mm
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 50mm f/2 R WR
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1115161} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar F.
Ikke helt sikker på hva jeg ser, men det er fint gjengitt. Må forøvrig legge til at jeg blir litt usikker på hva du forventer når bilder legges ut med album som angir at det er "utstyrstest". For det første har jeg aldri skjønt hvorfor folk legger ut testbilder overhodet, om det er et reellt testbilde, og dernest, om det ikke er faktiske testbilder, hadde det kanskje vært bedre om de var katalogisert som noe mer meningsbærende eller ikke noe album overhodet.

Jeg liker mono, men synes også det er positivt å se at du også utvider reportoaret fra dine "gateportretter" fra Gamlebyen, om jeg kan kalle dem det.
Trond S.
Det var kult...masse detaljer å studere uten å bli "forstyrret" av farger....har prøvd å finne ut hva jeg ser på...tror det er en luftvernkanon...?
Walter S.
Ang. min egen kategori: "Testbilder":
- Jeg har ca 3.800 bilder her inne og mine kategorier er kun laget for MEG - for at jeg skal finne frem i mylderet - og har nok ingen mening for deg, R.F.

- Det betyr rett og slett at JEG prøver ut forskjellig ting for meg personlig, hvordan objektiver, sensorer eller redigeringer virker og hva jeg kan gjøre med de forskjellige. Jeg forventer ingenting av det.

Det eneste det betyr, er at MOTIVET ikke er viktig i kategorien "testbilder" - men det tekniske ER - så, ikke heng deg opp for mye i kategorinavnet, R.F.

T.S.: Ja, du er inne på noe - det er en luftvernkanon
:o)

Mvh,
Walter
Roar F.
Takk for oppklaring, det var det jeg lurte på, om bildet skal ses som helhet (inkl. motiv), eller ikke.

Når det gjelder hva du forventer, så er bildet altså lagt ut på BK som er et forum for kommentarer på bilder, så spørsmålet var vel litt legitimt? :-)
Walter S.
Helt greit Roar - Jeg har nå også uttrykt meg ganske så klønete i og med at jeg kalte det for "min kategori" - og det ER det jo ikke - min egen inndeling ligger i "Album" (som jeg bestemmer selv) under de forskjellige kategorier som foto.no har som standard - så da så ...!
<§:o)
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu