Uten tittel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger454
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Helge A.
Hei, Bjørn. Du er flink til å få fram disse klare høstfargene. Spesielt ''bladet'' foran. Morsom ide og enda bedre utførelse.

Helge
Aslak T.
Flott bilde med fine farger. Ser ut som et appelsinskall som er slengt ut i naturen. Fint med frostkrystallene, virker som om lyset er litt kaldt/blått. Blir ikke helt klok på komposisjonen/utsnittet, vet ikke helt om jeg liker det - man må jo si sin mening. Keep up the good work!
A :-)
Kristian S.
Kutt litt på venstresiden. Litt for rotete der.
Ellers er det jo dritkult.

KES
Kai Frode G.
Fin sammensetning av farger. Appelsinen mot de læraktige bladene bak og de grønne bladene øverst. Og så flotte snøkrystaller. Fin skarphet. Liker dette.
Kjetil S.
Hei Bjørn.

Morsom gjengivelse av en av høstens mange ansikter, men syns det blir litt for mange elementer. I første omgang iallefall.
Ser for meg ut som om du har plassert fokusen litt uheldig på bakerste plan?.., om du nå ikke ville ha det slik da. Det blir litt forstyrrende for meg.

Veldig fint rim og god høstfølelse.

Ha en go dag.

K:-)

Stig B.
Flotte fargesammensetninger, med tydelig islett av kong vinter. Kan kanskje bli litt mange elementer. For meg blir det oransje bladet litt dominerende, så jeg ville ha beskjært litt i bunnen tror jeg.

Mvh Stig
Frank K.
Et apelsinskall? :) Jeg synes det gjorde seg i dette fargekartet ispedd barfrost. Komposisjonsmessig opplever jeg det imidlertid som et utsnitt, uten noen klar begynnelse og slutt. Men fortsatt behager det øyet... Og: Gratulerer med vinnerbildet i Tromsø Fotoklubb. bilde nr. 129276
Carsten A.
Mange bilder på FOTOdotNO (for mange), og dermed mange (fine) bilder som unngår oppmerksomhet. Dette druknet vel litt for mye i den gamle bildekritikken - før nyordningen, vil jeg tro.

Dette syns jeg var et skikkelig fint naturutsnitt, ikke helt med på innvendingen om at det skal være mangelfullt hva komposisjon angår. Flatebruken er uansett fin, og fargene (oransje og grønt) står meget effektivt mot hverandre. Et slikt naturutsnitt er ganske avhengig av sober teknikk, og det er tilfulle oppfylt her, men et meget delikat toneforløp. Skulle jeg gjerne hatt i egen samling.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu