Downtown
Bildet inngår i albumet People and places -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger149
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Syntes nesten dette trenger en forklaring.. man ser litt lite av hva som skjer.. men, du har fått frem noen nydelige toner..

Mvh
Mikal §trøm
Kristoffer L.

Hei Mikal - takk for kommentaren! Jeg tror ikke det er så mye som skjer her, annet enn at folk ser ut til å stå og vente på noe. Bildet er en helt spontan, upretensiøs situasjonsrapport fra en belastet bydel i Paris. Dette var det kameraet fanget inn, akkurat da jeg befant meg på dette stedet.

- Kristoffer
Kristian S.

Herlig rotete.

KES
Avsluttet .

Joda, bra dokumentar og den dristige kuttingen er det som gjør bildet interessant. Den trestammen irriterer meg litt, men kanskje mest fordi den forhindrer meg i å se helt hva som skjer bak den...hehe!
Dag T.

Snodig irriterende bilde. Det er bare ett ansikt du ser nogenlunde bra, og det er et stykke unna. Det funker for meg, en litt trist og anonym stemning der det egentlig ikke skjer noe. Folk bare står der, ubesluttsomme og uengasjerte.
Kristoffer L.

Takk for kommentarene!

Det var i grunnen akkurat dette jeg ville ha fram med dette bildet. Apati, rot, ubesluttsomhet og gråhet var hva jeg ønsket å formidle. Og kanskje ''what goes on outside, goes on inside''.

- Kristoffer
Christer B.

Mye som skjer her, greier ikke helt å feste blikket på noe spesielt. Leter etter et holdepunkt, og det eneste jeg oppnår er å finne nye ting... typisk bussholdeplass. Bra.
Camilla N.

Jeg tenkter akkurat på samme måte som kommentarene dine,særlig etter å ha lest den første kommentaren. Synes ikke det trenger noen forklaring overhode...Det er en stemning og hverdagsliv!Me like:)
Avsluttet .

Apatien har du klart å få frem her Kristoffer, det er bra. Veldig rotete, -mener selv at du balanserer på en hårfin linje mellom irriterende + dårlig og irriterende + bra. Opplever at du har klart det siste. Godt.

Kuttinga er tøff. Skulle ønske vi hadde sett barnet til venstre mere, -alltid spennede med barn i en slik setting. Ellers er det vanskelig å si noe om det reint tekniske, ettersom dette er et typisk snap-shot. Dumt med personen til høyre som mangler hodet pga mørke.

Godt bilde, men ikke av dine beste. :-)
_margrete_
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu