Downstairs
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1116274} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Reiko I.
Veldig fint, en sår stemning - bli hun irrettesatt kanskje, eller er det en tung tid for dem begge. Lys og toner er helt perfekt satt sammen. Dette var skikkelig bra!
Kjetil N.
Klasse over dette! Veldig bra.
Roar B.
Først og fremst all ære til en som virkelig legger sjela si i et følelsesladet landskap som både tar tid og som krever. Og som for manges del bør legge seg på minne, der de poster bilder i et tempo hvor motivene knapt har tid til å feste seg på brikka.

Nok et flott bilde i en serie av flere. Å skildre følelser er vanskelig. Særlig når vi tenker på emosjonell nærhet, og ekthet.
Ingen problemer med å trykke disse motivene til mitt bryst. Men helt inn i hjerterota, der stopper det. Har nok noe med det jeg antydet, forholdet til det arrangerte. Forutsigbarheten, dette teknisk slepne som lett kan gå på bekostning av spontanitet og dermed troverdighet Men for all del, dette er ikke dagligdags kost her på dotten. Så tommel opp for deg, Pål, så absolutt!
Christer M.
Bilde med fin stemning, komposisjon lys og toner. Veldig bra.
SveinM M.
Vart og sensitivt! :)
Pål M. S.
Takker for kommentarer og betraktninger.

@Roar B, så ser jeg det du sier. Men, å fange følelser på slump, er ikke enkelt, og særlig ikke det litt mørke.
Her er det et forsøk på å vise følelser og tanker, og kanskje sette det i en setting. Veldig heldig som har disse 2 jentene, som virkelig kan/har talent for uttrykk, og samtidig sette seg inn i en tanke.
Ragnar S.
Vemodig, vakker situasjon omjeg kan uttrykke meg slik.
Klassebilde.

Mvh Ragnar
Pål M. S.
Takker, Ragnar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu