-lyngsalpene-
Besøkte Lakselvtindane for første gang siden 2013, da jeg var involvert i en ulykke med tragisk utfall. Av ett turfølge på fire personer kom bare tre ned fra fjellet den gangen. Han ble ikke tatt av skred, men ett fall på flere hundre meter fikk dødelig utfall. Bare flaks gjorde at ikke også jeg ble tatt med i fallet. Gjorde ett sterkt inntrykk å se disse fantastiske fjellene på nytt igjen.
Bildet inngår i albumet Vinter -
Utstyr
  • Fuji X-H1
  • Fuji 100-400
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117287} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Emil C.
Fint foto av de mektige og majestetiske Lyngs alpene!!
Egon Ø.
Trist historie du fortæller og forstår det stærke indtryk der ramte dig ved gensynet. Fantastiske fjeldformationer og en dragende dybde i billedet.
Hilsen Egon.
Knut N.
Mektig fjellformasjon..og sterk historie!
Oddvar S.
Mektig, dramatisk og flott fjellbilde.
Keshav N.
Sluttter meg til de andre her.
mvh Keshav
Knut Georg F.
Fine nyanser fra sol på snø til svart skydekke tilfører ytterligere dramatikk til motivet. Den lille lysflekken nede i høyre hjørne tilfører dybde.
Mvh Knut
Hans Rich. A.
Du presenterer Lyngsalpene i et meget flott lys hvor strukturen i fjellet kommer svært godt fram. Skjønner godt at det gir et sterkt inntrykk på deg å komme tilbake.
Mvh Hans Richard
Jan-Erik S.
Dramatisk og flott Fred Åge.
Fred Åge H.
Takk for mange fine tilbakemeldinger;)!!
Svein-Erik H.
Det var trist å høre om vennen din. Bildet var veldig fint, Historien din bidrar til et sterkt eller fryktinngytende innrykk av fjellet. Flott øyeblikk du har fanget her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu