Henningsvær 5.mars 2020 - I-IV
Bildet inngår i albumet Vågan i Lofoten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-05 15:43:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-03-05 15:44:48
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2020-03-05 19:02:46
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF24-70mm f/4L IS USM
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetISO 640, Raw, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117768} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Per L.
Fin vinterlig og fortellende maritim serie fra Lofoten Teknisk gode bilde med tiltalende farger! Vanskelig å velge en favoritt, men kanskje V2! Mvh Per
Pål M. S.
Joda, vekker minner fra barneårene i Svolvær, der båtene lå tett i tett på havna under lofotfisket. Rene eventyret å gå langs kaikanten, der livet var fargerikt, på mange måter.
Godt og se der fremdeles er noe igjen av det tradisjonelle lofotfisket med sjark. Synes alle 3 bildene dokumenterer/forteller flott om lofot/sjark fisket.

Koser meg med Lofotbildene dine. Synes du dokumenterer det aldeles flott, der du får med mye og mangt.
Du og Walter S. seiler vel i samme "sjark", der dere viser oss området og miljøet der dere bor, på en fortreffelig måte. Faktisk et viktig stykke arbeid for ettertiden.

God Helg!
Bjørn Ø.
Flott vinterlandskap fra Lofoten. Har selv vært på ferie der - Svolvær - var også innom Vågan.
Liker alle bildene, men går for originalen.
Hans Rich. A.
Mange takk for kommentarer Per, Pål M. og Bjørn.
Det er ganske livlig på havet og i fiskeværene på denne tiden. Håper jeg en dag får anledning til å bli med ut på havet.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Liker alle sammen. Aldri vært i Lofoten men det frister.
Viggo Strand K.
Et flott miljøbilde fra vakre Henningsvær i tøff vinterskrud. Det røde lave huset med grønt tak er eid av en slektning og der var jeg så sent som nå i sommer.

Viggo
Roar K.
Noen har da våget seg utpå ser det util selv om V1 kan vitne om landligge.
Flott serie.

Roar
Hans Rich. A.
Mange takk til dere også Christer, Viggo og Roar.
Mvh Hans Richard
Walter S.
En fin serie fra Lofoten som er passe eksotisk for meg, som aldri har vært der, selv om lengselen etter slike motiver og ikke minst min personlige interesse for alt som har med maritime miljøer og ikke minst bruksbåter å gjøre, er stor. En tur til Lofoten står på min "bucket-list" - har vært det i mange år, men - akk, det er så langt opp dit ...! det er jo like langt opp dit som herfra til Roma i Italia!
:o)

Av de fire versjonene plukker jeg meg V2 og V3 som mine favoritter. V2 med sjarken som kommer i mot, med full "steam" og drar opp en gedigen baugbølge, er det reneste bilde. Merker meg "flimringen" av varmebølgen der hvor den varme eksosen kommer ut, rett over overbygget. Slike detaljer er så viktige!

Versjon # 3 er - for meg - kanskje det nærmeste som sier "Lofoten" - stupbratte og snødekkede fjel og en rød sjark på vannet samt en jernstang som varsler grunne.

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Mange takk for fyldig kommentar Walter.
Det er ikke såå langt fra Gardermoen til Lofoten med fly - 1 1/2 time til Bodø, og derfra 20-25 min til Lofoten :). Ellers går det jo greit også enten å ta ferge eller Hurtigruten fra Bodø til Lofoten - 4 timer. Tror det også går hurtigbåt derfra til Svolvær.
Mvh Hans Richard

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu