Gubbegjengen ...
... som hver dag (!) samles på hverdager ved 09:00-tiden og som - med hver sin hund - går en runde rundt Gamlebyen - her fanget nå sist torsdag (5. mars) på sin vei - som tilfeldig krysset min, i tykk tåke.
X-H1_20_03_05_GMLB 16-55mm
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR
  • Brennvidde45.5mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117869} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per L.
Ut på tur - aldri sur! Godt kledd gubbegjeng med sine hunder på tur i tåken - en helsebringende beskjeftigelse for både to og firbente! Veleksponert og artig bilde med mektige trestammer i bakgrunnen! Mvh Per
Keshav N.
Fint presentert bilde av gjengen med stemningsskapende tåke i bakgrunnen.
mvh Keshav
Jostein S.
Hei
Fin stemning i dette bildet
Blir noe trollsk over det med de store gamle trærne
Flott med vandrerne på stien
Svein-Erik H.
Det moderne skiltet der var lit ødeleggende. Kommuner som verner gamle bydeler burde også holde stilen, når det kommer til skilting, benker, lamper og annet. Mange eksempler på det rundt om.
Vi som fomler med foto digitalt kan jo ordne opp i det. Hint Hint
Viggo Strand K.
Et kjempeflott miljøbilde fra Gamlebyen dette her. Linjene og dybden og tåka gjør dette til et meget severdig bilde som jeg liker spesielt godt. Et litt magisk utrykk i en aldeles hverdagslig situasjon.

Viggo
Walter S.
Takk til Per, Keshav, Jostein og Viggo - for deltagelse med kommentar til dette bilde!

@ Svein-Erik: Trafikkskiltene i Gamlebyen er faktisk mindre enn halvparten så store som vanlige, så kommunen TAR et visst hensyn.

Mvh,
Walter
Svein-Erik H.
De må gjerne sette opp skilt, tenkte bare de kunne holde seg til en form som glir inn i miljøet, slik gjør de jo imot husbyggere som ønsker å bygge i gammelt strøk eller huseiere som ikke får lov å fornye husene sine. Min kone hadde frisør salong langs Drammenselven, og der var husene vernet. Gamle laftede gårder som ble kledd utvendig fordi kommunen nektet eierne å forandre på bygget.
Gi meg totalt herredømme i to timer, så skal de få se!
Svein-Erik H.
I dag går jo alle å glor ned i telefonene sine, som er konstant i GPS mode. Kunne bare blippet inn en opplysning i høyre hjørnet på skjermen når man nærmet seg område med behov for skilting... Jommen har jeg løsninger.
Hadde hunder vært chippet med GPS så kunne telefonen minnet om å plukke møkk etter avlevering også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu