Når én blir syk ...


X-E2_20_02_01 Tyttebært Lillys14mm
Bildet inngår i albumet Skogens eventyr: - Opplevelser av lys og stemning i skogen
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/52s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118285} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Keshav N.
Flott og malerisk med nydelige farger og fint lys..
mvh Keshav
Per L.
De to siste skogsbildene dine hører jo naturlig sammen - og er egentlig en god illustrasjon av coronasmittens resultater! Det er de gamle kjemper som er mest utsatt! Fint, veleksponert skogsbilde med naturlige farger! Mvh Per
Viggo Strand K.
Walter på skogstur...det er vel ikke så ofte, men dette var jo bare helt delikat .Deilig lys og fin stemningmed denne duse tonen. Flott dybde hvor blikket havner innerst ved stokkene som ligger på bakken. Denne skjeve og tørre stammen har nok gjort sitt, men bidrar i dette bildet til noe mere.

Viggo
Hans Petter S.
Malerisk og vakkert! Flott med denne stien som slynger seg inn mellom trærne! Spenstig etterbehandling her, men det kler bildet!
Hans Petter S.
Begynner alltid med de gamleste bildene først når jeg kommenterer og blar meg fremover. Så derfor ikke det andre bildet før jeg kommenterte dette. Disse to bildene henger godt i lag, og danner en historie i sammen. En historie som selvfølgelig er tidsaktuell!
Walter S.
Takk til Keshav, Per, Viggo og Hans Petter for kommentar!
- De to skogsbildene - dette her og http://foto.no/i/1118286 som kanskje er enda mere depressiv - illustrerer min egen sinnstilstand for tiden, med søken til naturen som en av utveiene for å komme seg ut.

Mvh,
Walter


Arild T.
En enkel skogsscene med gode farger og lys! Fint med den barkbelagte stien som leder inn i bildet og som skaper dybde og perspektiv.

Hilsen Arild
Walter S.
Takk også til Arild for kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu