Nargis Dutt road II
Fra mitt nabolag i Pali hill Bombay.
Bildet inngår i albumet Gatebilder - For meg er gatebilder noe av det jeg liker best. For meg er gatebilder sterke farger, masser av detaljer og et yrende liv. Vinduer som speiler og andre som gir innsyn. Sist men ikke minst folkelivet Dagliglivets teater som utspilles hver dag og hvor den neste scenen aldri er helt lik de andre. Det spilles hver dag og er like spennende i Fredrikstad som i Bombay
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-22 13:40:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-03-22 13:42:28
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2020-03-22 14:15:46
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-120.0 mm f/4.0
  • Brennvidde30.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Hans Rich. A.
Et flott gateparti. Frodig med fin bebyggelse. Godt eksponert med god komposisjon. Hadde dette vært ute på landet, ville jeg ha betgnet det som idyllisk.
Mvh Hans Richard
Per L.
Nydelig motiv med flott arkitektur! Gaten i god diagonal fører blikket innover i bilde og gir en illusjon av dybde! Jeg blir imidlertid ikke helt fortrolig med fargene denne gangen - blåstikk? Mvh Per
Torstein H.
Fint gatebilde med fin komposisjon. Men som Per sa, her er det noe rart med fargene. Kanskje rett og slett for kraftig metning (saturation ) ?
Avsluttet .
Bildet er fint komponert og det er lett og følge gata innover med bebyggelsen på venstre side da bilde er ganske ryddig. Tror du drar litt hardt i spakene når det gjelder farger og skarphet. Ville vurdert og senke dette litt, myke det litt opp.
Keshav N.
Takker så mye for gode tilbakemeldinger fra Hans Richard, Per, Torstein og Christer.
V2 og V3 legges inn.
mvh Keshav
Arild T.
Et fint gatebilde der det er interessant å studere husenes ytre arkitektoniske utforming! Godt bildeutsnitt, men jeg er ikke helt fortrolig med fargene, jeg heller. Versjon 3 er nok den beste. Ville gått til PS med rawfila igjen og trykt på "Autoi tone", "Auto Color" og "Auto Contrast". Dette som et velmenende råd. Ser gjerne en versjon 4, hvis du orker å prøve:)

Hilsen Arild
Keshav N.
V4 er paa plass
Arild T.
Nei, dette stemte ikke. Jeg bruker Ps lite, men å ta så feil som Photoshop har gjort i dette tilfelle, er underlig. De ganger jeg er i tvil om farger i Lightroom, bruker jeg dette verktøyet og i 90% av tilfellene, treffer den.
Versjon 4 ville jeg ikke lagt ut, men kan vel ikke slettes.Takk for at du forsøkte, og fortsatt god søndag!

Hilsen Arild
Lars-Anders M.
Liker dine bilder
Roar K.
Svært så stille til å være Bombay eller Mumbai som det nå heter visstnok takket være bare en mann som fikk presset det gjennom etter hva jeg har hørt.
Velger meg V3 da jeg synes de to førsate er en tanke overeksponert.
Men det er vel en sak for de herrer Smaken og Baken.

Roar
Ragnar S.
Pastellfarge utgave passer utmerket til motivet.
Gir en egen stemning. Fint gatemiljø som presenteres.

Mvh Ragnar
Avsluttet .
Bare nysgjerrig Keshav men bruker du jpeg og et slags filter i kamera for og få dette utrykket du har i originalen eller bruker du raw format og justerer bildet i ettertid. Bruker du Lightroom eller noe annet. Tok bildet ditt og justerte ned skarphet, høylys og fikk inn litt kontrast osv. men fikk det aldri helt til slik jeg ville, derfor lurte jeg på det.
Keshav N.
Mange takk til Lars_Anders, Roar, Ragnar og Christer.
Christer, Nei bruker ikke filter. raw format og justerer
mvh Keshav
Knut N.
Hm, du har et rosa/lilla skjær på bl.a.det store treet og bladverket..HDR? Noen her inne har helt sikkert en forklaring Keshav :o) jeg vet ikke.
Keshav N.
Det har vært en vanskelig tid etter nyttår med sykdom og død i Lathas familie (ikke coronarelatert) så nå trenger jeg en pause fra det meste. Vi er i huset i mussoorie og har godt med proviant for en lang selvpålagt karantene, vi er ikke smittet. Fra kl 10 i dak er alt stengt. Logger ut nå og legger vekk laptop på ubestemt tid.
Keshav
Hans Rich. A.
Det var trist å høre. Håper når den vanskelige tiden er kommet mer på avstanden, at du føler glede ved å være her på dotten igjen.
Mvh Hans Richard
Knut N.
Enig med Hans Rich. her, håper vi "ses" igjen senere.
Arild T.
Håper det ikke er lenge før du dukker opp igjen her!

Beste hilsen

Arild
Keshav N.
Takk til Hans Richard, Knut og Arild. Dag 12 i karantene 14 dager igjen, men vi har musikk, filmer, bøker og godt med proviant.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu