Emmerstadbukta
Mølen - innerst i Emmerstadbukta. Sees med fordel mot mørk bakgrunn, klikk på bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-24 15:46:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-03-24 15:49:54
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 5D MKIII
  • Canon EF 24-105 1:4 L IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118586} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Jeg registrerer en ganske hverdagslig, rural scene slik vi opplever mange steder også på Østlandet. Her er en bygning som nok har sett sine beste dager, kanskje tatt ut av bruk for en stund siden og et fint minne om bygningsskikk og levekår i tidligere tider. Jeg synes det er gjort mye ut av denne scenen, og det inspirerer alltid. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Snakker vi om Emmerstadbukta syd for Hvitsten her? Minner fra båtlivet på 70-tallet kommer opp når du nevner stedet, fordi Emmerstadbukta ble brukt en del som overnattingssted, i ly for sydvesten, på vei ut eller inn igjen Oslofjorden. Lita fin bukt hvor det gikk an å legge inntil fjell med baugen på vår seilbåt som stakk 1,50m
Visste ikke at det lå slike motiver innenfor stedet. Gikk vel tur oppover stien, til en kiosk, hvor det vanket godteri til ungene ...

Uansett, her har vi et trivelig motiv hvor du har beholdt meget naturlige farger og kontrast. Naturen er jo slik nå, like før det begynner å spire grønt og hvitveisen spretter frem.
Ville kanskje prøvd å fjerne de to små steinene som popper opp av nedre kant på venstre siden. Tror at det ville gi en renere avslutning nederst ...?

Mvh,
Walter
Børre M.
V2 er en missforståelse. Jeg har forsatt ikke funnet ut hvordan slike kan slettes. Sjelden, men det forekommer at man velger feil fil, da burde en sletting være mulig. Nå er V3 slik Walter har foreslått. I egne motiver kan man ofte ende med å ikke se skogen for bare trær. Ja, Walter, det er den Emmerstadbukta du sikter til. Dette er så langt inn i bukte du kommer, hvor denne bekken renner ut. Fjordkanten er noen meter bak ryggen min. Det er mange som fisker etter sjøørret her, stående ute i bukta med vann til oppunder armene. Jeg antar det følger med en del interessante ting i det vannet som bekken fører med seg, og som ørreten reagerer på.

Kjell Øyvind skal ha takk for nok en analytisk tilnærming. Dine assosiasjoner går ofte lengre enn mine egne, da blir det inspirerende lesning.

Takk for interessen, begge to. Hilsen Børre.
Knut N.
Sånne bilder liker jeg godt, V3 tommel opp!
Agnar H.
Se og lær når deg gjelder lys og ikke minst fargebruk. Mange er alt for ivrig med fargemetning og triksing og fiksing i etterbehandlingen. Kanskje etter mottoet: Jo mer, jo bedre. Slik er det ikke. Herlig med et naturlig og ekte bilde. Keep it simple.
Roar K.
Fint utsnitt og komp - og det ser ut til at du rakk det like før det blir helt grønt?

Roar
Ragnar S.
Årstiden før det blir grønt kan være spennende å observere/fotografere. For den som vandrer i skog og mark, et hverdagslig og igjennbart bilde. Fint utsnitt , og den gamle bygningen er liksom blitt en del av naturen og omgivelsene.

Mvh Ragnar
Walter S.
Versjon #3 ble renere i nedre billedkant og virker dermed roligere - på meg.
- Og, Børre - det å slette en versjon er ikke mulig - slik har det vært helt fra starten og slik vil det nok være i overskuelig fremtid. Foto.no har sluttet med å endre kildekoden til programmet - det blir for omfattende og dyrt.

Mvh,
Walter
Børre M.
Så da har "vi" lært det, om sletting. Takk Walter og takk til alle som bidratt med inspirerende kommentarer. Hilsen Børre
Arild T.
Et svært fint motiv som du presenterer på en god måte! Her velger jeg versjon 3.

Arild
Børre M.
Takk for det, Arild. Det er min versjon også. Mvh. Børre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu