Streams.
Synes bildet er fint men kunne vært bedre teknisk, som for eksempel at bekken hadde ledet øyet til et bedre motiv. Skulle også hatt en bedre forgrunn.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • EF16-35mm f/2.8L USM
  • Brennvidde30.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker0.4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar K.
Naturen er jo ikke akkurat slik fotografen vil ha den alltid.
Her har du truffet godt på lukkerhastighet så vannets liv kommer godt fram.

Roar
Thomas J.
Det er helt sant, Roar. Det gjelder å ha øyene åpne etter motiv der man tror det er mulighet for en spennende komposisjon. Takker for tilbakemelding!
Avsluttet .
Jeg syntes dette var en fin gjengivelse av en trivelig skogscene, og at bekken med sine fine stryk danner en fin komposisjon. Jeg tenker at det er fint for en fotograf å kunne uttrykke og beskrive i bilder det terreng man har tilgang til. Det synes jeg fotografen har greid fint her. Jeg synes også lys og farger fungerer godt. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Thomas J.
Tusen takk Kjell Øyvind. Ja bekken med sitt livlige vann som lager ledene linjer gjennom bildet sammen med naturen rundt er en komposisjon i seg selv, men skulle helst sett at jeg kunne brukt bekken til å geleide deg til noe spennende i bakgrunnen, men det er ikke slik i dette bildet. Vann i bevegelse er noe som fenger meg som fotograf da det skaper dynamikk og er som balsam for sjelen, skal oppsøke fler slike steder i håp om en enda bedre komposisjon for å glede meg og de andre som ser på bildet. Masse fine omgivelser rundt oss som bare venter på å bli fotografert, kan også sies at jeg fotograferte i RAW og prøvde å redigere bildet slik som jeg så det når jeg fotograferte. Setter pris på hyggelig tilbakemelding!

Mvh.
Avsluttet .
Pent komponert, bra teknisk med fin lukker hastighet og passe mettede farger. Steinen nede i venstre hjørne deler elva fint i to i bunn av bildet og svinger pent ut mot høyre hjørne oppe. Treet oppe stod fint i bildet og ga bildet litt stemning. Et ryddig og bra bilde er det.
Thomas J.
Tusen takk, setter stor pris på å høre hva du synes.

Mvh.
Emil C.
Litt lengre lukkertid kunne vært ønsket slik at det ble mer slør i vanneti fossen
Thomas J.
Ja Emil, men når det kommer til fotografering av vann i bevegelse så er det i bunn og grunn opp til hver enkelt om hvor mye detaljer man vil ha i vannet, denne gangen valgte jeg å la detaljene bli værende da bekken er blikkfanget i bildet. Lenger eksponering føler jeg er på sin plass når man ikke vil at detaljene i vannet skal synes da det kanskje distraherer hovedmotivet. Men takk for kritikk allikevel.
Emil C.
Til Thomas,Ja lukker tid i vannet kan ve en smakssak
Thomas J.
Det er riktig, men bildet hadde garantert blitt flott med en lengre eksponering også.
Emil C.
Til Thomas:Personlig ville jeg valgt en lengre lukkertid på dette fotografiet slik at det har blitt mer slør i vannet,men men...
Thomas J.
Det kan jeg forstå men jeg hadde allerede satt kameraet til å trenge en relativt lang eksponering for å få nok lys, har ikke ND filter så ville ikke bruke noe mindre blendertall da det ville gått utover kvaliteten på bildet.
Tor Helge B.
Hei. Jeg syns dette ser bra ut. Ved lenger lukkertider blir vannet seende ut som ull. Og det har for min del ingen ting med virkeligheten og gjøre.! (pent..??? Kanskje...???)
Thomas J.
Mange takk, Tor Helge. Ja, vannet blir fort seende ut som ull ved lengre lukkertider og det kan være flott i noen tilfeller. Kommer og litt an på hvordan bilde man vil skape, om det er et dokumentarisk bilde der objektene fremstår som på virkelig eller om man vil skape et fine art bilde hvor kun din egen fantasi setter grenser.

Mvh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu