Vinteren er kommet
Bua ved stranden på Ramberg i Flakstad Kommune (Lofoten). Skulle bare vært et testbilde for å teste innstillingene, men jeg traff med vind og litt lettere snøvær.

Jeg har fjernet litt søppel og et tak som ligger til høyre for rorbua. Fant det veldig forstyrrende. Det ble gjort i PS med clonestap tool.
Jeg er ganske fornøyd med hvordan bildet ble, skulle sefølgelig ønske at det var enda mer "white-out" at man ikke så havet, men så liker jeg også hvordan bildet er blitt slik som det er nå.
Utstyr
  • Nikon D850
  • 24.0-70.0 mm f/2.8
  • Brennvidde56.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker0.3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Agnar H.
Ja, dette skal du være fornøyd med. Motivet er ryddig med det røde, forblåste naustet mot vær og vind. Rødt, hvitt og blått. Og flott :-)
Torstein H.
Selv om jeg får frysninger og vår og sommer er i anmars synes jeg det ble et stemningsfult vinterbilde!
Oddbjørg R.
Et flott vinterbilde der du har fått fram snødrevet rundt det røde huset. Sjøen med skumtoppene forsterker stemninga og gir dybde i bildet. Liker dette.
Hilsen Oddbjørg
Per L.
Her får jeg trang til å ta på skinnlue og votter! Flott, veleksponert vinterbilde med god komp, skikkelig guffen stemning og tiltalende farger! Mvh Per
Knut Georg F.
Norge i rødt hvitt og grønt. Enkel og fin (og kald) komposisjon med dynamikk.
Mvh Knut
Hans Rich. A.
Fint motiv, hvor du har fått godt fram hvor vindfullt det kan være til tider. Snøfokket over taket kom godt fram. Bua eller naustet er fint plassert i billedflata. Liker den lyse etterbehandlingen.
Mvh Hans Richard
Thomas J.
Liker hvordan snøen blir blåst av taket på denne brakken og skaper myk men dramatisk atmosfære i bildet. Også fine fargekontraster mellom rødt, hvit og blått her og kan kanskje skape en nasjonalromantisk følelse hvis man tenker kreativt nok. Ville i grunn plassert brakken midt i bildet for å balansere bildet da det ikke er særlig visuell interesse på sidene av brakken.

Mvh.
Keshav N.
Slutter meg til de andre her, et bilde som virkelig viser vinterveret.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu