Ingen lørdag uten amerikansk bil!
Må bare ha noe fra den gode, gamle tiden (før Korona) å se på og drive med. Har dratt frem en del bilder fra arkivet og gitt dem ny redigering, nå, når jeg ha bedre tid enn den gang, sommeren 2018. Går ut i fra at dette er en 1955-modell, og falt for det nok så svulstige krom-gliset i fronten!!
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-04-11 00:28:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-04-11 00:29:32
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2020-04-12 11:27:23
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/680s
  • Nei
  • AnnetX-T2_18_07_18 Halden CN 16mm
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119491} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.
Lekkert.
Kunne også tenkt meg å beskjære så mye oppe at beina til høyre blir borte så det bar er er igjen noen bein til venstre å klone bort.
Super front som kunne gjort seg uten forstyrrende rundt.

Roar
Avsluttet .
Her er valgt utsnitt og kameravinkel som effektivt fremhever bilens dramatiske design, blant annet den voldsomme støtfangeren foran. Man ser også tydelig hvor blank lakken er. Farger og behandling av lys er eminent. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Per L.
Imponerende bensinsluker med både lakk og krom på stell. Super skarphet og nydelige farger, men jeg blir ikke helt fortrolig med virkningen av vidvinkelen i originalen! Mvh Per
Jostein S.
Hei
Flott både foran og bak disse lekkre "damene"
Flotte hofter, og fine rumper!
Ser ut som grillen har rakett-formet dekor
Med øyelykter og det hele, blir dette riktig STILIG
Takk for en fin kommentar på påskeeggene. Ble hensatt 60 år tilbake,til en gang det var en helt annen verden!
GOD PÅSKE Walter
Vidar Magnus J.
Tre gode versjoner av gamle veteranbiler med fin etterbehandling. Solskjerme på Cadilacen i V3 gir bilen et tøft utseende i tillegg til bilens strømlinjede form.

Synes jeg ser Halden jernbanestasjon i bakgrunnen på V3...
Walter S.
Takk til Roar, Kjell Øyvind, Per, Jostein og Vidar Magnus for kommentar!

@ Roar: Er ikke sikkert på hvilke beina du snakker om, når du skriver "... beina til høyre ..." - ser ingen bein der ...? På venstre siden (sett rett på bildet) er det noen bein i speiling i billakken og noen utenfor - mener du disse ?

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Ja det er fint å ha bilder i arkivet, som kan plukke frem og gi nytt liv! Fine bilder dette, som faller i smak! Har litt dårlig tid til å kommentere bilder for tiden, men satt faktisk og så på Roar sin kommentar i går! Ettersom at han ikke har svart prøver jeg meg med det jeg kom fram til at han mente: Jeg kom fram til at "beina til høyre" er hele person til høyre for bilen. Hvis du beskjærer kraftig i topp, slik at han forsvinner, sitter du igjen med et bilde av fronten på bilen + noen bein på venstresida som kan klones bort.... Mulig jeg tolker feil, men ser jo at det fungerer også, selv om jeg synes bildene her fungerer utmerket slik de er!
Knut N.
Staselige doninger du serverer Walter :o)
Jeg tror Roar mente sånn som Hans Petter sier...men sånn jeg kjenner deg, så vil du gjerne ha med hele biler :o)
Ragnar S.
Ja her kommer gliset særdeles godt fram i originalen og som blir det beste bildet, men allikevel viktig at du viser "bakenden" også. Bilen som kommer inn fra høyre i V3 virker skikkelig ruvende.

Mvh Ragnar
Emil C.
Fint perspektiv på denne doningen
Walter S.
Da har jeg da lagt ut en variant som jeg personlig aldri hadde kommet på, og for så vidt anser som ren "slakt" av bilen - R. Kneppen ønsket seg dette, og Han Petter forklarte hva Kneppen mente (tror jeg ...) - men resultatet ble nå Versjon #4 som nok utstråler et macho-preget ansikt av 50-åra ...!

Takker da også Hans Petter for utmerket forklaring, Knut som bifaller, Ragnar som sikkert husker tiden (?) og Emil, som alltid holder kommentar kort og presis ...

:o)

Mvh påskehilsen,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu