Snøsmelting i Sogndalselva
Tenkte å kutte i toppen her men venter på hva de andre sier her.
Bildet inngår i albumet Norgetur 2018 - Fra 25 april til 14 mai. Oslo Sogndal Aalesund og Trondheim
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-04-16 04:25:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger34
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jostein S.
Hei
Kraftig vannføring, og vannspill i elva
Tenkte ikke så mye på det (kutt) før jeg leste hva du skrev
Tror motivet kanskje hadde blitt litt "roligere"
Per L.
Fint, veleksponert vårbilde med naturlige farger, frådende vannmasser i elven og små "museører" på bjørkene. Med motorsag tilgjengelig og tillatelse fra grunneier skulle buskene i forkant ha vært fjernet før du tok bildet he he! Ja, et kutt i toppen slik at restene av bebyggelse fjernes vil roe ned bildet! Mvh Per

Walter S.
Frådende vannmasser i bevegelse nedover stryk, er alltid et spennende motiv, og her burde nok Turistkontoret (hvis det finnes der) spandert litt på å få ryddet opp med å kutte ned all småkratt som hindrer innsyn.
Når det først er som det er, så ville et kraftig kutt i toppen - helt ned til like over det hvite trafikkskiltet (i midten) ved veikrysset, hjelpe noe med å senke betrakterens blikk.
Godt eksponert vann, Keshav!

Mvh,
Walter
Avsluttet .
I stedet for å basere bilder på kutt hele tiden så skal jeg gi deg et godt råd som har hjulpet meg selv mange ganger. Komponer bildet riktig med en gang. Ta deg tid til å studere litt, hva er hovedsubjektet, hvordan skal jeg vise det best mulig, omgivelser osv. Er det en situasjon som krever rask reaksjon så vil du håndtere denne mye bedre hvis du tilbringer litt tid med motiver som ikke går noen vei og får komponert disse riktig. Skal alle bilder kuttes riktig i ettertid så lærer du aldri å komponere eller se motiver på riktig måte. Noe kutt er noen ganger nødvendig, men da blir det minimalt. Bildet ditt over så er du for langt unna og det er for mye trær i veien. Gå nærmere og legg de forskjellige elementene inn i ruta di å se. Det er som et puslespill, det må gå opp.
Roar K.
De smale hvite feltene øverst kunne med fordel vært kutta vekk uten at heller ikke det er nødvendig.
Gode detaljer i levende vann.

Roar
Keshav N.
Takker så mye for gode tilbakemeldinger fra Jostein, Per, Walter, Christer og Roar.
Christer Takker så mye for råd. Her var området mellom vegen og elva slik at jeg ikke ville gå nærmere. Det så ut som et anleggsområde med skrot overalt. Jeg kutter noen ganger for å få vekk deler av bilder som er stygge men noen ganger velger jeg å kutte kutte istedenfor å ta bilder fra et annet ståsted. Her var det ikke noe sted trærene kunne ungåes. Andre grunner for å kutte er å få et bilde i et annet format. Dette gjelder for meg spesielt panoramaer Tilslutt bildet er fra 2018.
Walter V2 er på plass.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu