Nøtteliten
Lå langs elvekanten i påvente av Fossekall når denne krabaten dukket opp, og brydde seg lite om at det var folk i nærheten.
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • TAMRON SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 A022
  • Brennvidde428.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1120188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Thomas J.
Bra eksponert med passe mørk bakgrunn som fremstiller nøtteliten og forgrunnen godt, fine detaljer på denne lille tassen og meget bra skarphet. Kult hvordan halen er linet opp med mosen til høyere, men bakgrunnen skulle kanskje hatt litt «bokeh» etter min smak. Uansett så er det et vell gjennomført bilde!

Mvh.
Ståle B.
Takk for kjekt svar, Thomas. Desverre litt kort avstand mellom ekorn og bakgrunn, men når den kom såpass uanmeldt får bakgrunn være bakgrunn. Spørs om jeg må ta turen dit igjen, og prøve å finne en spot med litt mer egnet bakgrunn og krysse fingrene for at den kommer innom igjen :)
Thomas J.
Fult forståelig når denne tassen kom når du ikke forventet, og jeg regner med at det er et såkalt «snapshot» hvor man må handle raskt, og det har du fått til på en fin og imponerende måte. Ta turen tilbake til dette stedet og kanskje nøtteliten gjør en ny opptreden, fortsett med å ta de gode bildene som du gjør - alltid gøy å se på bilder fra fotografer som vet hva de holder på med ;)
Ståle B.
Heisann, og takk igjen, Thomas. Området rundt stedet der hvor ekornet dukket opp er det også både Fossekall og Gulerle som er av interesse i å få tatt bilder av, så turen går nok dit igjen snart. Forhåpentligvis ender det med nye bilder som kan deles her :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu