UFO 01/06
Bildet inngår i albumet UFO - Uidentifiserte Fotografiske Objekter - Det er mer enn vi tror mellom himmel og jord. I denne serien, tatt med filmbasert speilreflekskamera, har jeg prøvd å fange noe av det. Disse motivene er ikke av fysisk eller stofflig art. Her eksisterer det rett og slett ingenting å ta eller føle på. Bildene er heller ikke manipulert digitalt i etterkant.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Er det bl.a. en kulepenn med et slags stoffstykke rundt seg fotografert gjennom en glassplate fra udnersiden....kanskje..? Finurlig og snertent.
Kristoffer L.

TN: Ved første blikk kan det se ut som en kulepenn. Jeg kan imidlertid forsikre deg om at i dette bildet - som i resten av bildene som vil følge - eksisterer det absolutt ingenting som en kan ta og føle på. Jeg har ikke fotografert stofflige, fysiske ting. Det er heller ikke noe IR/UV-fotografi inne i bildet.

Som jeg antyder i serieteksten - dette er bilder av fenomener vi vanligvis ikke kan se.

X-files revisited, hehe...

- Kristoffer
Inger-Lise S.

Wow! Stilig. Litt nifst...Men du har trolig bare lekt i PS med lys og....Vel, du skriver levels og USM....Visst er det X-files;)

Mvh Inger-Lise
Sidsel A.

Tøft! Skal bi spennende å følge med i denne serien.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Javel...da får jeg gå i tenkeboksen...det jeg først trodde var et stoffstykke og en kulepenne er vel da rett og slett bevegelse forårsaket av lys da. Du har nok muligens brukt stativ, evt. med noe slags panoreringsteknikk....trenger nok å se flere bilder i serien før jeg får til å gjette noe mer fornuftig....
Kristoffer L.

Ja - vi får se hva du kan komme fram til underveis. Jeg innser at slike bilder kan trigge nysgjerrigheten, men hadde tenkt at jeg ikke skulle avsløre for mye, i et forsøk på å la bildene få tale for seg selv.

Du er forsåvidt inne på noe når du nevner lys. Lyset er jo et sentralt element i et hvilket som helst bilde.

Av praktiske grunner sto kameraet på et stativ, men jeg brukte ikke noen panorerings- eller bevegelsesteknikk. Alt (kamera, motiv, omgivelser) sto stille da jeg trykket ned utløseren. Det er altså ikke et bilde av lys - eller noe annet - i bevegelse.

- Kristoffer
Roy S.

likte dette. fin flatebruk, linjer og form.

jeg tror dette er noe du har gått veeeldig nært innpå.

Roy
Kristoffer L.

Takk for det, Roy.

Som sagt ovenfor er ikke dette bilder av noe vi kan se (''ting''). Dermed er det heller ikke noe jeg har gått nært innpå. ;-)

- Kristoffer
Bjørn H.

Heisan ....

Ser du ekprementerer masse om dagen .. kult det ...

liker denne ufoen din ... meget kreativt :)))

Bjørn ;¤
Avsluttet .

hmmm.
Luft er ingen ''ting''
Men dette kan ikke være farget luft heller, ihvertfall ikke bare det!!! her er det noe lens flare..
---du har kun luft forran kameraet, men utenfor vinklen har du lys som går igjennom forskjellige typer glass.. eller? hmmm er det slik? noe i den duren?

Mvh
Mikal §trøm
Ann-Silje K.

Veldig god ide til en serie, orginalt. Flere mystiske bilder her, og dette var ett av de jeg likte best. Ellers er det uvant å se bilder i farger ifra deg, men tydelig at du har full kontroll på dette også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu