Ravinelandskap - Gardermoen 20. april 2020
Like syd for vestre rullebane på Oslo Lufthavn stuper terrenget ned i flere dype ravinedaler hvor man finner "urskog" og et betydelig dyre- og planteliv. Her blomstrer hvitveisen mellom nakne løvtrær.
Bildet inngår i albumet Det rurale rom -
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2020-05-30 09:43:59
  Versjon #2
 • Lagt inn: 2020-06-21 08:55:59
  Versjon #3
Utstyr
 • Olympus E-M5MarkII
 • Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 Pro
 • Brennvidde12.0mm
 • Blenderf/22
 • Lukker1/80s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriLandskap
 • Lastet opp
 • Visninger110
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind B.
Nydelig i sin form.
Stien fører inn til en person kledd i farger som matcher hvitveis og trær. Tilfeldig? Jo det må det være...
Til ettertanke neste gang man svever ut av rullebanen. Koselig bilde.
Mvh Øyvind
Øyvind B.
Et støyende v2 i fin kontrast hever original.
Keshav N.
Vakkert naturbilde med trestammene som danner en ramme rundt personen i bakgrunnen. Fine farger.
Enig med Øyvind om V2
mvh Keshav
Fredrik N.
Imponerende og kreativt!
Fint med personen og trestammen som leder blikket innover. V2 fint også.
Mvh
Fredrik
Roar K.
Her ramler jeg definitivt ned på V1 der diagonalene gjennom flata skaper både spenning og dybde.

Roar
Jostein S.
Hei
Meget gode farger, og fint lys
Flotte skogslys (hvitveis) du har tent på stien innover
Personen på stien gjør seg godt
God skyggevirkning
Friskt og herlig vårmotiv
Hans Rich. A.
Hvitveisen i fint sollys viser vei innover langs stien, som er omkranset av "buegangen". Den gir fine skygger. Pluss for personen.
Mvh Hans Richard
Per L.
Nydelig, veleksponert vårbilde med naturlig portal over innbydende sti kantet med hvitveis. Slitasjen på stien og personen i bakgrunnen indikerer at dette er et populært turområde trass i antagelig tidvis sjenerende flystøy jfr V2! Mvh Per
Kjell Øyvind K.
Mange takk for hyggelige kommentarer. For ordens skyld bemerkes at versjon 2 ble publisert som et tillegg nærmest som et forsøk på å anskueliggjøre nærheten til Oslo Lufthavn. For øvrig er dette et populært friluftsområde hvor man tross alt kunne bevege seg noenlunde trygt i forhold til regler og råd for smittevern på hverdager. Vi var der litt i forkant av "sesongen", men nå vil jeg nok være litt betenkt over å gå på de viktigste stiene der. Utenom de viktige stiene er terrenget til dels komplisert å bevege seg i. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Trygve B.
Her er det mye jeg liker. Stien skaper dybde i bildet. Personen i bildet fremhever bare bildet og skaper mer liv. Skyggene gjør seg også godt, pluss trærne i forgrunnen som skaper en slags port inne i dette blomsterriket. Godt sett og godt fotografert.
Arild T.
En svært så utradisjonell skogsscene, vil jeg si, der skygger og stien fører oss inn i bildet på en utmerket måte! Hvitveisene er krydderet i komposisjonen der de lyser i kontrast til nyanser av grønt på bakken. Stilig, Kjell Øyvind!

Arild
Bjørnar P.
Trærne skaper en naturlig innramming av det sentrale i bildet. Personen bidrar til dybde. Fin skarphet og generelt godt teknisk. En beskjæring oppe slik at det ikke blir luft over stammen kan vurderes. Noe utradisjonell komposisjon blir det, men kanskje du liker det? Følelsen av å gå gjennom en port blir da mye sterkere enn nå.
Kjell Øyvind K.
Takk til Bjørnar for hyggelig kommentar. Jeg har laget en versjon 3 i samsvar med ditt forslag, dvs. jeg har også beskåret tilsvarende i venstre side. Illusjonen av en port er artig, og jeg ser absolutt at dette er et godt alternativ. Jeg beklager sen respons hvilket delvis skyldes tekniske problemer med "Bildekritikken" og delvis det ekstremt varme været som har satt meg litt ut av funksjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu