Storm
Vi har ofte vind her på Vestlandet. Da er det litt artig og fange skikkelige bølger.Jeg satt vel i en time før jeg fikk kun toppen av fyret.
Jeg synes det er ok. Fanger litt av naturkreftene
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • 50.0-140.0 mm f/2.8
  • Brennvidde134.4mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/480s
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjetil N.
Her var det verdt å vente, for du fikk betalt med et fint fanget stormfullt motiv. Fint komponert - og det røde fyrtaket lyser opp. Artig detalj med måken.
Men lurer på hva jeg ser til venstre for måken og fyret. Er det skygger av to vindturbiner (eller noe m min skjerm)? Hvis det første, ville jeg ha fjernet det for de stjeler oppmerksomheten.
Mvh Kjetil
Per L.
Tålmodighet lønner seg! Ypperlig bilde av fyrlykten i uværet! God komp, fin frys av bølgespruten og tiltalende farger! Mvh Per
Avsluttet .
Her er både miljø - fyret, havet, åser som så vidt kan skimtes i bakgrunnen - og været som sådan skildret meget effektivt med få og godt anvendte virkemidler. Meget elegant bilde. Godt å gjort å gjennomføre så fint. Fyret er etter mitt skjønn plassert veldig godt i bildeflaten. Jeg bemerker den korte lukkertiden, den har bidratt til skarpe detaljer, men det slår meg at det måtte vært fint å se en utgave med lang lukkertid. Da hadde kanskje dramatikken i være fremkommet enda mer tydelig. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Den hvite skriften skulle du lagt innimelom det hvite en plass for da hadde den ikke rappa så mye oppmerksomhet som den gjør med den plasseringen den har nå.
Munch flettet jo signaturen inn i bildet så den ble en del av det.
Men jeg la bilde mot mørk bakgrunn på fullskjerm og scrollet bittelitt ned så skriften forsvant for da kunne nytte havets villskap i fullt monn.

Roar
Jostein S.
Hei
Kjekt å se at du legger ut bilder igjen
Håper det går bra med deg
Kraftfullt bilde der stormens bølger slår over fyrlykta
God virkning med opprørt hav, og de ulike fargevariasjonene som gjerne oppstår i slikt vær
Hans Rich. A.
Fint å se deg tilbake Trygve.
Flott stormfullt bilde. Pluss for måken. De liker jo å "seile" på vinden. Godt jobba!
Mvh Hans Richard
Trygve B.
Tusen takk for fine kommentarer. Så gøy at en ikke blir glemt. Jeg dukker opp av og til når helsa er rimelig bra, og det er den nå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu