Fossekallen
Norges Nasjonalfugl er en dyktig jeger i vassdragene rundt om. Ferske larver serveres straks i redet som befinner seg i nærheten av elvebredden. Prøvde meg på en ramme rundt dette bildet etter å ha sett andre gjøre det. Bruker dere Lightroom "print" modulen for dette?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-06-03 18:01:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 6D MK2
  • Tamron 150-600 G2
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per L.
Meget bra artsfoto av den lille jegeren! Godt komponert, god fjærstruktur og tiltalende, naturlige farger! Mvh Per
Geir F.
Fossekallen er en kvikk og dyktig jeger. Bra farger. Det mangler litt på skarpheten. Trolig litt hardt croppet. Den hvite fjærdrakten er sannsynligvis ikke utbrent, men jeg ville justert noe på høylyset for å få frem noe mer struktur. Kanskje også lysnet noe på den mørke delen av fjærdrakten. Tror kanskje jeg hadde kuttet litt i toppen slik at en får bedre øyekontakt og et litt mer kvadratisk utsnitt. Et bra bilde med potensiale til å bli enda bedre.
Geir
Ståle B.
Takk Per og Geir. La ut en versjon 2 hvor noen av tipsene til Geir ble fulgt. En svært dyktig jeger denne Fossekallen ja, og artig å se på når den dykker og svømmer i kulpene. Skikkelig hardhaus av en fugl.
Roar K.
Velger meg V2 uten hvit ramme som slår mor mørk bakgrunn.
God skarphet, farger og detaljer på modellen.
Godt med luft nede så jeg ville kutta vekk det uskarpe.
Hvis man husker det i farten er det smart å ta med mer luft i front under eksponeringen for da kan man kutte vekk det obligatorisk uskarpe.

Roar
Hans Rich. A.
Et flott foto av fossekallen. Fuglefotografering er ikke min sterke side, så da er det fint å se på foto som dette. Ekstra pluss for larven i nebbet.
Ramme i Lightroom kan jeg ikke svare på. Men det finnes sikkert eksempler på YouTube.
Mvh Hans Richard
Emil C.
Godt foto av Fossekall!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu