Rago nasjonalpark
Brua over elva/utløpet fra Storskogvatnet i Rago nasjonalpark, september 2019.
Jeg liker det selv, men det er kanskje et bedre minne enn foto?
Utstyr
  • Nikon D810
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/5s
  • Nei
  • AnnetHadde dratt med en D810 med 14-24 OG et stativ ut på langtur. Litt tungt å drasse rundt på sammen med annet turutstyr. Så her var det stativ og selvutløser, dog noe vaklevorent og ustødig på vått og glatt treverk, på ei hengebro som beveget på seg. Heldigvis gikk det bra.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121933} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Keshav N.
Flott komponert bilde med fine farger, fint lys og fine farger.
mvh Keshav
Geir B.
Flott perspektiv med 14 mm. Man føler en dragning mot den andre enden av brua. Fin himmel. Flotte farger og interessant hvitbalanse. I det hele tatt, meget severdig.

MVH

Geir

Roar K.
Superduper dybde her.
Men jeg tenker meg litt beskajæringer og starter til venstre der jeg ville kutt så den wirern går rent ut på ramma uten den klompen.
Samme til høyre hvor jeg ville ha to wire strenger rent ut på ramma, men ut på øvre ramme hvilket krever en beskjæring oppe. Scroll opp og se?
Dybden ser det ut til at du beholder uansett.

Roar
Avsluttet .
Her blir man virkelig "invitert" over på den andre siden! Nydelige farger og fint lys. Når det er nevnt, så er jeg samtidig litt enig i det som Roar skriver angående beskjæring. Spørsmålet er om det lar seg gjøre å beskjære det slik at wire-koblingene forsvinner, og samtidig beholde den flotteste delen av skydekket. Bildet blir i så fall tilnærmet kvadratisk. Det hadde vært interessant å se hvordan blidet hadde blitt hvis du hadde tatt ett eller to skritt frem på broen. Du tok ikke tildeligvis flere eksponeringer fra flere hold? Det er uansett et flott bilde, og helt sikkert et godt minne også.
Terje J.
Fint fra Rago. Du får frem stemninga her som er så typisk i dette området. Litt heftige farger kanskje(?)
Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu