Kongan
Sett fra Bjørnskardet rett ovenfor Fjordgård på Senja.
Utstyr
  • Canon EOS 800D
  • 18.0 - 135.0 mm
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1122642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Geir B.
Flott landskapsbilde. Kanskje du kunne kuttet litt i venstre del av bildet. Prøv også med litt oppskarping så strukturen i fjellet kommer bedre frem.

MVH

Geir
Knut Georg F.
Fint motiv. Synes du har gapt over for mye her uten å komme helt i mål; forgrunnen med fine farger/blomster blir noe uskarpt / blasst. Ville fokusert på forgrunn med litt mindre skarpt fjell, eventuelt brukt to eksponeringer med fokus fjernt og nært (større blenderåpning) og sydd sammen eksponeringene
Mvh Knut
Oddvar S.
Flott fjellbilde fra den dramatiske Senjanaturen. Som nevnt ovenfor kunne en oppskarping gjort seg hvis det ikke er bevegelsesuskarphet som er tilstede.
Randi H.
Flotte fjell der oppe i nord. Er enig med de andres justeringer av bildet, men forstår deg da mange av mine bilder også har en tendens til å ville ha med mer enn det som er fotografisk riktig.
Er det "dronninga" som er ved siden av Kongen ?
Mvh Randi :-)
Jan Inge K.
Takk for fine, ærlige tilbakemeldinger. Knut Georg treffer nok spikeren på hodet med at jeg har gapt over litt for mye her, men jeg synes da jeg er inne på noe? Problemet mitt er at jeg fotograferer i .jpg og har svært begrensede kunnskaper når det gjelder etterbehandling. Ser også at lukkertiden er noe for lang for håndholdt fotografering. Det harde lyset midt på dagen gjør nok fargene litt blasse. Det ideelle her hadde vel vært ei RAW-fil som kunne vært litt selektivt oppskarpet, og at jeg kunne fått blomsten (tuesildren) i forgrunnen litt mer fargerik. Ser at dette er et motiv jeg kanskje bør returnere til og prøve å få litt mer ut av! :-)
Jan Inge K.
Randi, jeg tror ikke toppen ved siden av har noe navn, så dronningen burde vel passe! :-)
Hans Rich. A.
Et majestetisk fjell som bærer navnet sitt med rette der det rager. Synes du har funnet et fin forgrunn i høyresiden. Den er ikke helt skarp, noe jeg tror kan skyldes at fokus er for langt inn i bildet.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Flott utsnitt og komp der jeg likevel ville tatt Ca. 3 mm kutt i høyresiden for å fjerne den mørke "stolpen i bildekant og latt ramma skjære i diagonalen innafor.
Scrollet også ned for å se hvis kuttet gikk rett under blomstene i høyre del og så at kanskje kan det bli litt roligere avslutning.
Uansett mektig natur i god dybdeskarphet med fine detaljer du har fått på brikka.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu