Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde5.6mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/1623s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1123896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein S.
Hei
Spor i sanden, men ingen er å se
Hvor er det blitt av alle folka
Det dødelige viruset setter en stopper for mye, og alt er ikke som det var før!
Det sorte flagget er oppe. Kan detvære en advarsel!
jon b.
Veldig bra. Flott komponert i nydelige gråtoner.
Jon
Avsluttet .
Havets evige bølger slår mot en ensom strand. Hav og himmel går i ett i horisonten som ellers preges av et grått skydekke. Et forlatt surfebrett (eller hva det heter?) og et slags markeringsflagg er alt vi ser på stranden. Men her er fotspor som minner om at her har vært folk. Hvor har de blitt av? er et naturlig spørsmål å tenke på når man ser bildet? Det er på en måte noe litt "uhyggelig" over scenen. Er det noen som har blitt borte, har det skjedd noe galt? Er det et sted hvor det under normale omstendigheter ville vært folk i aktivitet? Her er gitt rom for undring, tanker og følelser. På det mer prosaiske plan kan bemerkes at strandens retning, brettet og fotsporene sammen med flagget danner gode kompositoriske grep. De fine gråtonene passer utmerket med motivet. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Likte dette godt. Bra lengde på forgrunnen hvor øyet må bevege seg innover før det møter flagget og det forlatte surfebrettet med havet i bakgrunn. Fin plassering av elementene og vakre gråtoner i bildet. Bildet åpner for tankespinn og undring og da er mye gjort. Ble veldig fint.
Keshav N.
Fint og fortellende billde. Materiale for et bokomslag ?
mvh Keshav
Geir K.
Dette bildet fanget min oppmerksomhet. Et bilde som virkelig får en til og undre. Har det skjedd noe alvorlig her, eller har surferen bare tatt seg en pause. Det får vi nok aldri vite, og det trenger vi sant nok ikke heller.
Kanskje bildet hadde gitt et enda sterkere inntrykk om brettet hadde ligget helt i vannkanten. Så det så ut som det hadde drevet i land.
Dette er jo bare en tanke som slo meg.
Liker bildet ditt godt som det er. :-)

Geir
Erik L.
Likte hvordan du fremstiller dette enkle stilistiske bildet. Kunne passet fint på en vegg.
mvh. Erik
Lars-Anders M.
Bra miljøbilde. Vindsurfing var det store på 80 talet
Bjørnar P.
Et bilde som spiller på ro og enkelhet, noe som understrekes av det kvadratiske formatet og valget av monokrom. Bildet forteller ikke direkte om noe spennende, men mer antyder hva som har hendt og hva som vil hende. Betrakteren "ser" surfere på vannet og store bølger.
Bildet har en harmonisk oppbygning.
Sissel Kleivdal H.
Takk for tilbakemeldinger!
De er inspirerende og oppmuntrende:)

Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu