Bronserytteren foran Isak katedralen i St Petersburg
St. Petersburg er en fantastisk by. Mye spennende å se. Foran Isak katedralen finner man denne skulpturen. Dette skal være ett av de mest gjenkjennelige symbolene i St Petersburg, og er en representasjon av den første keiseren i byen; Peter den store.
Bildet inngår i albumet St. Petersburg - St Petersburg er en fantastisk by. Utrolig mye fint å se
Utstyr
  • Olympus E-M1MarkII
  • OLYMPUS M.12-100mm F4.0
  • Brennvidde21.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1126280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Geir B.
Flott nattbilde, men fin plassering av de to hoved-elementene i bildet.

MVH

Geir
Harald S.
Tusen takk, Geir Braathen!
Bjørnar P.
Fint motiv. Pent lys og ryddige omgivelser.
Ville kuttet noe nede, da forgrunnen nå få i meste laget med oppmerksomhet på bekostning av statuen. God skarphet, men det tror jeg du kunne fått med en lengre lukkertid også. Ditt kamera klarer fint 1/4s på frihånd, og da hadde ISO blitt ca. 1000 i stedet for 6400. Det hadde gjort stor forskjell for støynivået og kontrastomfanget. Under enhver omstendighet bør du tatt noen ekstra eksponeringer med lavere ISO i tillegg til de med høy, noe du kanskje gjør? Litt ekstra støtte kan ført føre til at selv eksponeringer på over ett sekund kan fungerer.
Harald S.
Hei, og takk for tilbakemeldingen Bjørnar! Dette bildet ble tatt fort. Jeg pleier å bruke en veldig lav ISO. Selv med en lukkertid på 4 sekunder håndholdt kan jeg få skarpe bilder. Hvertfall 3 sekunder

Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu