UFO 05/06
Bildet inngår i albumet UFO - Uidentifiserte Fotografiske Objekter - Det er mer enn vi tror mellom himmel og jord. I denne serien, tatt med filmbasert speilreflekskamera, har jeg prøvd å fange noe av det. Disse motivene er ikke av fysisk eller stofflig art. Her eksisterer det rett og slett ingenting å ta eller føle på. Bildene er heller ikke manipulert digitalt i etterkant.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112667} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei Kristoffer!
Du holder oss (meg) på pinebenken men å holde på denne forklaringen din.. jeg liker bildene.. særlig siden du har en forklarende, ikke-forklarende tekst under..
Jeg likte ditt forrgie bedre, mer fart og spenning..

Mvh
Mikal §trøm
Bjørn H.

:)) joda fortsatt spennende greier, og denne syns jeg falt godt i min smak ...

Men hva i huleste gjør du ??

Bjørn ;¤
Roy S.

tilsynelatende lik den forrige, men alikevel forskjellig. Denne likte jeg mye bedre.

Det store spm. blir om bilde 6/6 gir svaret? En ide ville vært at du ikke røpet hva dette dreier seg om direkte, men gjennom en gradvis avdekking med flere påfølgende bilder. Men det spørs om denne situasjonen er noe du bare kan hente frakm og fortsette å jobbe med etter ønske og behov da.

Nei, behold publikumet på pinebenken videre du ;)

Roy
Egil E.

Kaster meg inn i gjettekonkuransen..Noe med røntgen?
Kristoffer L.

Takk for kommentarene! Jeg setter stor pris på at disse bildene skaper engasjement og diskusjon.

Roy - jeg skal tenke på det til i morgen. Foreløpig har jeg ikke flere bilder i serien enn disse seks. Men jeg utelukker ikke at det vil komme en fortsettelse hvor jeg videreutvikler temaet fra denne serien. Nå har jeg jo fått en smule erfaring i å ''forklare uten å forklare''. Jeg kommer uansett ikke til å avsløre alt (det er heller ikke mulig, for jeg kan faktisk ikke forklare disse bildene 100% selv) - men noen clues skal jeg gi. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu