k o n f i r m a n t e n
Min sønn Marius. Tok mange bilder på forskjellige steder men det var dette han likte best.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1127417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ingvald Bright N.
26 har sett på. Ingen liker dette her ?? Hva er galt ? i
i vertfall ikke bildet. Jeg like det, lyset og bruken av det. Sort / Hvit underbygger det hele. Ingvald
Jan Olav B.
Takk for det Ingvald, hyggelig at du likte bildet. Mulig folk er litt tilbakeholdne med å kommentere når noen legger ut bilder av sine barn.
Arild T.
Et flott og annerledes konfirmasjonsbilde i gode gråtoner!
Nei, grunnen til få kommentarer har ikke noe med bildets kvalitet å gjøre, men hvor mange kommentarer du har skrevet på andres bilder. Slik er det bare, her inne:)

Arild
Jan Olav B.
Du har nok et poeng der Arild. Sender du ingen julekort i år så får du neppe noen selv heller neste år. Takk for kommentar.
Emil C.
Orginalt og stemnings fylt Konfirmasjons bilde
Bjørnar P.
Konfirmanter som støtter seg mot et tre eller en gammel vegg er så vanlig at det nærmest har blitt en klisje, men her har du beveget deg langt utenfor klisjeene og skapt et spennende uttrykk ved flott bruk av lys og kontraster.
Kontraster er her ikke bare i form av lys og skygger, men også mellom menneske og natur og gammelt og ungt. De lyse og mørke partiene i omgivelsene kan også symbolisere veien konfirmanten må gå gjennom livet.
Den strøkne dressen er også en kontrast til de klærne vi forbinder med turer i skog og mark.
Konfirmantens positur oppleves som rimelig avslappet settinga tatt i betraktning, og ansiktsuttrykket kommer godt frem selv om ansiktet er en veldig liten del av bildet.
Komposisjonen oppleves harmonisk, men også dynamisk ved at personen ikke er sentrert og ikke står rett opp-og-ned.
Bruk av monokrom forenkler uttrykket, og en fargesprakende utgave hadde sannsynligvis tatt bort mye av oppmerksomheten fra personen og over på omgivelsene.
Teknisk er dette godt gjennomført, med god tegning i skygger og høylys til tross for krevende lysforhold. Ikke minst er ansiktet godt eksponert, noe jeg anser som avgjørende i et konfirmantbilde.
Som veggpryd vil jeg anbefale stort format, slik at personen blir stor nok til å få frem ansiktsuttrykket uten at betrakteren bruker lupe.

Ser noen kommenterte din aktivitet på foto.no.
Din statistikk:
"Har fått 142 kommentarer på sine bilder.
Har skrevet 87 kritikker på bildekritikken (Hvorav 24 under egne bilder)."

Som du ser, har du mottatt langt flere kommentarer enn du har gitt andre. Det er mange som har verre statistikk enn dette, men det hadde vært et stort løft for Bildekritikken dersom du hadde bidratt mer for å gjøre andre bedre. Du har utvilsomt mange gode råd å gi, og det er synd at du velger å holde dem for deg selv i så stor grad.

Jan Olav B.
Bjørnar Pedersen: Tusen takk for en usedvanlig utfyllende og lærerik kommentar. Hadde et ønske om å være litt kreativ og lage noe litt utenom det vanlige her, setter derfor stor pris på ditt syn på bildet. Har tenkt å bestille en forstørrelse av bildet, følger ditt råd angående format, tenker minst 75X50 cm. Når det gjelder mine kommentarer på andres bilder så er jeg fullstendig klar over at jeg burde være mer aktiv. Skyldes nok at fotointeressen er veldig opp og ned, akkurat som min aktivitet her på denne siden. Skal forsøke å skjerpe meg.
Erik L.
Et annerledes konfirmasjonsbilde, og selv om det kanskje ikke passer til takkekort ment for onkler og tanter, er det en helt ny vri som godt passer stort på veggen. Forstår godt om det likes av ungdommen som gjerne vil ha det litt annerledes.
Du får frem det spennende lyset mellom trestammene på en god måte, og bruk av sort/hvitt gjør at det rydder opp i de antatte fargeforstyrrelsene du elelrs ville fått.
Konfirmanten står i dette flotte motlyset, men er likevel riktig eksponert.
De rette trestammene og konfirmanten litt på skrå, gjør at han skiller seg fint ut.
En strålende ide med høy vanskelighetsgrad - men som du løser lekkert.
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu